GLEDAO JE U MENE I REKAO JE*AĆEMO TE! Posle Lazukića, NATAŠU napao Lukin drug, bivši OSUĐENIK!
Foto: Zorana Jevtić

neverovatno!

GLEDAO JE U MENE I REKAO JE*AĆEMO TE! Posle Lazukića, NATAŠU napao Lukin drug, bivši OSUĐENIK!

Ž. I. koji je 2016. bio osuđen na šest meseci zatvora zbog učešća u oružanoj pljački, uputio pevačici verbalne pretnje

Objavljeno:

Život pop zvezde Nataše Bekvalac definitivno može da posluži kao scenario za film! Naime, nakon što je juče odvela ćerkicu Katju u Centar za socijalni rad, gde je njen bivši suprug Luka Lazukić čekao kako bi video bebu, pevačica je doživela pravu dramu.

Dok je na parkingu čekala da preuzme Katju, Lukin drug, izvesni Ž. I. prema Natašinim rečima verbalno ju je napao, a onda joj i zapretio. Pevačica je nakon toga vidno uznemirena preuzela ćerkicu, a potom u pratnji advokata otišla u policijsku stanicu Savski venac, gde je prijavila slučaj.

Bila je veoma uznemirena i na ivici suza. Ispričala je da se plaši za sebe i život svoje porodice, a onda je otkrila šta se desilo tog dana pre nego što je preuzela ćerkicu.

Kako je ispričala u policiji, sve je išlo po dogovoru do trenutka kada je došla u CSR da preda bebu. Izašla je napolje, gde ju je čekala drugarica, koja je inače dovezla nju i Katju, a onda su njih dve rešile da ubiju vreme i provozaju se po gradu.

Kada je prošlo vreme predviđeno za Lukino viđenje sa bebom, drugarica ju je dovezla nazad, a onda se dogodila prava drama.

Nakon što su parkirale automobil i izašle iz njega, Nataša je ugledala čoveka kojeg poznaje odranije kao Lukinog druga iz Republike Srpske, a koji se zove Ž. I.

On je tada pogledao u njihovom pravcu i rekao Nataši: "Je*aćemo te", držeći ruku na boku i preteći prstom. Njoj nije bilo dobro kada se to desilo i samo je pojurila ka Centru za socijalni rad kako bi preuzela Katju.

Ž. I. je pre godinu dana živeo na Natašinom salašu u Čeneju jer joj je Luka rekao da je Ž. I. njegov dobar drug, da nema gde, ali je uporno izbegavao da joj kaže nešto više o njemu. Ona je kasnije saznala o kome je reč i da je taj čovek učestvovao u oružanoj pljački.

Nata je nakon toga rekla Luki da ga izbaci iz njene kuće, jer ne želi da ima probleme. Ž.I. je pre toga po Lukinom nagovoru radio kod njih neke sitne poslove i čuvao im salaš, ali je ubrzo nakon Natašinog saznanja otišao. Ona je kasnije saznala da je Ž. I. u zatvoru na odsluženju kazne zbog učestvovanja u oružanoj pljački.

S druge strane, zanimljiva je činjenica je pop zvezda ispred Centra za socijalni rad ugledala svoj automobil "mini moris" koji joj je Lazukić oduzeo.

Nataša je ispričala da pretpostavlja da je automobil koji joj je, kako je rekla, Luka na prevaru oduzeo, očigledno dovezao Ž. I.

Bonus video

SNIMAK IZ BOLESNIČKE POSTELJE: Soraja zabrinula fanove! Temperatura i lekovi je OBORILI S NOGU! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.