IDI NA OPERACIJU DA SE UPRISTOJIŠ: Tamara Đurić BRUTALNO odbrusila VODITELJKI! (FOTO)
Foto: Printscreen

o, PA TI TO meni NAMERNO?

IDI NA OPERACIJU DA SE UPRISTOJIŠ: Tamara Đurić BRUTALNO odbrusila VODITELJKI! (FOTO)

Tamara Đurić je svojim učešćem u Farmi dokazala da nema dlake na jeziku, a ovog puta se žestoko posvađala sa jednom voditeljkom

Objavljeno: 10:10h

Tamara Đurić je poznata po tome kako ne da na sebe, i bori se kao lavica, ona je to i pokazala svojim učešćem u rijaliti programu te nikome nije ostala dužna, uvek je bila spremna da se odbrani.

Tako je i ovoga puta uputila žestoku poruku Sanji Marinković, koja je navodno komentarisala njeno zdravstveno stanje na podrugljiv način:

S obzirom da je gđa Sanja Marinković sinoć podrugljivo pričala o mom zdravstvenom problemu evo da joj odgovorim i pomognem da njen zdravstveni problem frigirnosti preraste u trajni problem. Toliku količinu mlatimudijalnosti sabranu u pištanje jedne nazovimo "ženske" osobe nisam čula do nje.Vidi maco ja da izgledam kao ti (ne dao dragi Bog jer toliku količinu ružnoće sabranu u jednoj osobi smatram vrhunskim delom savremenog vajarstva za osobe sa posebnim potrebama) pa po cenu sigurne smrti bih išla na operacije da se upristojim, poručila je Tamara Đurić.

Bonus video

MINISTARKE RAZVALILE NATINIM I JK PESMAMA! A to se nije svidelo Karleuši: Evo šta im je poručila, a Kija joj odgovorila!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.