DOGOVOR ILI SLUČAJNOST?! Anastasija i Kija u isto vreme izdale pesmu, ali niko nije primetio još jednu PODUDARNOST! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

O ČEMU SE RADI?

DOGOVOR ILI SLUČAJNOST?! Anastasija i Kija u isto vreme izdale pesmu, ali niko nije primetio još jednu PODUDARNOST! (FOTO)

Pobednica Zadruge izjavila je nekoliko puta da ima samo reči hvale za mlađanu Ražnatovićevu i da bi volela da snimi duet sa njom

Objavljeno:

Novopečene pevačice Kristina Kockar i Anastasija Ražnatović nedavno su izdale svoje prve singlove.

Prvo je Anastasija objavila pesmu "Savršeni par", a onda nekoliko dana posle nje i Kristina, numeru "Ne vraćam se na staro".

Na Jutjubu se i dalje jure za prvo mesto na "trendingu", ali trenutno prednjači Kija, jer je za kraće vreme dobila veći broj pregleda.

Pobednica Zadruge izjavila je nekoliko puta da ima samo reči hvale za mlađanu Ražnatovićevu i da bi volela da snimi duet sa njom, jer su slične po senzibilitetu i u sličnom "fazonu" se predstavljaju javnosti, a da su zaista slične po mnogo čemu, možemo videti i po ovom potezu!

Naime, Kristina i Anastasija su u istom danu objavile sliku na Instagramu u potpuno identičnom brushalteru!

Jungle book diaries. ? ☀️ @hellomagazinsrbija

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on

Pošto su okačile gotovo u isto vreme, ne možemo da otkrijemo koja koju "kopira"... Ili je sve ovo bilo namerno i dogovoreno? Ne znamo, ali znamo da im obema odlično stoji, a kojoj bolje, to vi procenite.

Bonus video

MAJA BEROVIĆ ŽARI I PALI! U SEKSI POZAMA RASPAMETILA MUŠKARCE: Savršene obline sevale na sve strane!

(Espreso.co.rs/ Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.