ALEKSANDRA ŽIVOJINOVIĆ POVREĐENA NA MEDENOM MESECU: Filip je jurio u BOLNICU, dok je krv ŠIKLJALA na sve strane!
Foto: Printscreen Instagram

istraumirali su se

ALEKSANDRA ŽIVOJINOVIĆ POVREĐENA NA MEDENOM MESECU: Filip je jurio u BOLNICU, dok je krv ŠIKLJALA na sve strane!

Aleksandri i Filipu je letovanje preselo

Objavljeno:

Iako zbog pevačicinih nastupa Aleksandra Prijović i Filip Živojinović nisu otišli na medeni mesec, odmor u Crnoj Gori je trebalo da bude makar nalik tom mladenačkom putovanju. Međutim, sve je krenulo po zlu. Iako su samo za noć platili pet hiljada evra kako bi se potpuno opustili i uživali u kratkom odmoru, njima je letovanje preselo. Kako saznajemo, Aleksandra se okliznula na jahti i posekla na metalni rukohvat od stepenica koje vode u potpalublje zbog čega je završila u bolnici.

- Aleksandra i Filip su iznajmili jahtu kako bi mogli da krstare Jadranom. Međutim, mini medeni mesec se pretvorio u pakao. Sve se odigralo u nekoliko sekundi. Aleksandra je krenula da uzme mleko za sunčanje i u trenutku se okliznula, nije uspela da se zadrži i ublaži pad. Noge su joj bukvalno izletele i desnom je okrznula rukohvat pored stepenica koje vode u potpalublje. Kako je u pitanju bio oštar limeni deo, ona je posekla desnu nogu i deo stopala sa gornje strane. Filip je za to vreme pripremao jahtu za plovidbu i kada je ona vrisnula potpuno se izbezumio. Naročito što je u sekundi na palubi bilo mnogo krvi - priča izvor koji se zatekao na doku i sve to posmatrao.

Preselo im je letovanje
Preselo im je letovanjefoto: Damir Dervišagić

- Zajedno sa još nekoliko ljudi koji su bili na susednim jahtama pritrčao sam da pomognem. Filip je skinuo majicu kako bi joj vezao ranu jer je stvarno delovalo da će iskrvariti. Uzeo ju je u naručje i odveo u Budvu u Hitnu pomoć, ali kako je bila gužva panika je savladala oboje. Prolaznici su ih uputili u obližnju privatnu kliniku gde je Aleksandri ukazana prva pomoć - objašnjava izvor i dodaje:

- Tek uveče sam sreo Filipa koji mi je rekao da je rana na nozi morala da se ušiva jer je bila duboka, dok ona na gornjoj strani stopala ne. Međutim kako je povreda bila u blizini tetive, sve je izgledalo mnogo gore zbog krvi koja je lila na sve strane. Ona sada na nozi ima četiri kopče i neće moći da se kupa.

Bonus video

SVI SU MISLILI DA ĆE PATITI ZA ANDRIJANOM, ON ODLUČIO DA IH UĆUTKA: OVAKO Đekson uživa u samačkom životu!

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.