KARLEUŠA BAŠ IMA OZBILJNIH PROBLEMA SA MRŽNJOM: Napala je i ove rijaliti učesnice, a zaboravlja da je njena MAMA jedna od njih!
Foto: Dragan Kadić

OZBILJNE PROZIVKE

KARLEUŠA BAŠ IMA OZBILJNIH PROBLEMA SA MRŽNJOM: Napala je i ove rijaliti učesnice, a zaboravlja da je njena MAMA jedna od njih!

Ponovo je iskoristila svoj Tviter nalog da se razračuna sa pojavama u društvu koje joj se ne dopadaju

Objavljeno:

Kija Kockar se nedavno našla na meti prozivki Jelene Karleuše, kojoj je zasmetala popularnost učesnice rijalitija, te je poručila da je sramno to što učesnici ovakvih TV formata zavređuju toliku pažnju publike, dok su joj mnogi sugerisali da je i ona sama pre nekoliko godina učestvovala u jednom rijalitiju (Veliki brat), te da se i njena majka, Divna Karleuša, takođe oprobala u rijalitiju Akademiji debelih, ali i Farmi, Parovima i Velikom bratu.

Ipak, to nije omelo Jelenu da nastavi sa prozivkama na račun učesnica rijalitija, te je ponovo iskoristila svoj Tviter nalog da se razračuna sa pojavama u društvu koje joj se ne dopadaju.

foto: Printscreen

- Rijaliti učesnice nastupaju po klubovima tako što sa lap topa puštaju tuđe hitove(sa sve glasom drugog pevača) a one preko toga pevaju po neku reč. Ja se iskreno nadam se za tu sprdnju ne naplaćuje ulaz i da oni za to ne dobijaju honorare jer KARAOKE su uvek bile FREE - napisala je Karleuša, a budući da je spomenula učesnice rijalitija u množini, očigledno je na umu imala još nekog osim Kockareve.

Bonus video

KIJA POKAZALA SVOJE ADUTE: Na prvom nastupu sa Ministarkama ostavila sve bez daha. Pogledajte nastup koji je SRBIJU podigao na noge

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.