ĆERKA MU SE JUTROS UBILA I PRONAĐENA JE U SVOM STANU: Nakon prvog pokušaja SAMOUBISTVA reči Milića Vukašinovića kidale su SRCE
Foto: Facebook

tuga

ĆERKA MU SE JUTROS UBILA I PRONAĐENA JE U SVOM STANU: Nakon prvog pokušaja SAMOUBISTVA reči Milića Vukašinovića kidale su SRCE

Muzičar je već mesecima strahovao za ćerkino zdravlje

Objavljeno: 10:39h

Maja Avdibegović, ćerka muzičara Milića Vukašinovića, sinoć oko ponoći izvršila je samoubistvo u sarajevskom naselju Jezero. Nakon spoljnog pregleda tela utvrđeno je da je uzrok smrti najverovatnije predoziranje narkoticima ili lekovima.

Maja je 1. juna ove godine pokušala da izvrši samoubistvo tako što je žiletom prerezala vene u kupatilu.

Milić je od tada bio izuzetno uplašen za zdravlje svoje ćerke, koja je, kako je izjavio nakon njenog pokušaja samoubistva, usled narkomanske krize pokušala da izvrši samoubistvo.

- Da se razumemo, ovo se nije dogodilo prvi put, ovakve situacije sam doživljavao i ranije kada je Maja u pitanju. Tačnije, to se uvek događa kada krizira i ne bih voleo da o tome govorim javno. Razumite me, da mi kao ocu nije lako zbog svega ovoga - rekao je Vukašinović tada za Blic.

Prema njegovim tadašnjim tvrdnjama, Maja je upala u kandže narkotika, sa kojima se borila godinama.

Znao je kakva je
Znao je kakva jefoto: Dragan Kadić

- Zbog narkotika se sve ovo dešava, šta će biti drugo. Ona je dugogodišnja narkomanka, to se kod nje javlja kada god je kriza. Onda se dešavaju ove stvari. Njena majka je bolesna i nepokretna. Bilo je ovog i pre. Njenoj majci nisu ni javili šta se desilo, to se desilo juče, sve je ovo sveže još - rekao je Milić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.