PRVI PUT SAM POKUŠALA DA SE UBIJEM KAD ME JE OTAC OSTAVIO: Ispovest Milićeve ćerke o porodičnim odnosima govori o tome koliko je bila NESREĆNA!
Foto: prentscreen/facebook/Maja Avdibegović

TUGA

PRVI PUT SAM POKUŠALA DA SE UBIJEM KAD ME JE OTAC OSTAVIO: Ispovest Milićeve ćerke o porodičnim odnosima govori o tome koliko je bila NESREĆNA!

Kada je nedavno pokušala sebi da oduzme život, Milić se oglasio na svom Tviter nalogu

Objavljeno: 10:03h

Maja Avdibegović (35), ćerka Milića Vukašinovića, bivšeg bubnjara Bijelog dugmeta i frontmena Vatrenog poljupca, u sarajevskom naselju Jezero sinoć oko ponoći izvršila je samoubistvo.

Ćerki Milića Vukašinovića ovo nije prvi put da je pokušala sebi da oduzme život. Naime, Maja Avdibegović imala je težak život - od lošeg odnosa sa svojim ocem do narkomanije s kojom se borila godinama.

Kada je nedavno pokušala sebi da oduzme život, Milić je na svom Tviter nalogu napisao:

- Ćerka se meni sveti što sam izneo istinu o njenoj narkomaniji i što će posle ovoga ponovo da krizira i možda joj ovog puta i uspe da sebi oduzme život - rekao je Milić.

Milić Vukašinović
Milić Vukašinović foto: Dragan Kadić

Pijani otac me je bacao na pod

U ispovesti za Kurir Maja je ispričala nepoznate i strašne detalje iz svog života, kao i razloge zbog kojih je dva puta pokušala da izvrši samoubistvo.

- Prvi put sam pokušala da se ubijem kad me je otac ostavio zbog Planike Rajkovic. To je bilo godinama pre droge, kad sam bila dete. Nikada nisam pokušala da izvršim samoubistvo zbog narkomanske krize, kako on tvrdi po medijima. Tako pere svoju savest. Kao dete sam ga iznosila iz kafana upišanog i ispovraćanog, a on me je tako pijan bacao na pod. Svašta sam preživela s njim. Moja mama je godinama konobarisala i izdržavala ga. Kad je pala u postelju, ostavio nas je. Dovela sam joj socijalne radnike i doktore da joj pomognu, njeno je bilo samo da potpiše da ide u dom. Ostala bi joj invalidnina i imala bi prava na negu, ali ona nije htela da potpiše. Tad sam poludela, razbila sam staklo, prerezala ruku, došla je policija, Hitna, pa su me odveli na psihijatriju - rekla je između ostalog Maja za Kurir.

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.