S LICA MESTA: Jovana i Željko Joksimović nalaze se u Atini, gde BUKTE POŽARI!
Foto: Damir Dervišagić

U CENTRU ZBIVANJA

S LICA MESTA: Jovana i Željko Joksimović nalaze se u Atini, gde BUKTE POŽARI!

U grčkoj prestonici na odmoru sa porodicom trenutno nalazi se Jovana Joksimović, urednica i voditeljka Jutarnjeg programa na Prvoj televiziji i ona nam otkriva kakvo je stanje na licu mesta

Objavljeno:

U požarima koji su u ponedeljak izbili u okolini Atine poginulo je 60 osoba, javila je agencija Anadolija. Grčke vlasti strahuju da je broj žrtava veći, a prema informacijama iz naše ambasade u Atini među njima nema srpskih državljana. U Grčkoj je proglašena vanredna situacija, a zvanična Atina zatražila je pomoć. Među prvima joj je priskočila Španija, koja šalje dva aviona za gašenje požara. U grčkoj prestonici na odmoru sa porodicom trenutno nalazi se Jovana Joksimović, urednica i voditeljka Jutarnjeg programa na Prvoj televiziji i ona nam otkriva kakvo je stanje na licu mesta.

- Mi se nalazimo u Atini, na oko 30 kilometara od regije zahvaćene požarom. Ovde je trenutno mirno, nema mnogo ljudi na ulicama i nema panike - kaže Jovana za portal Žena.

No filter...just love❤️❤️❤️ #istanbul #desnolevo ????

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

Naglašava da je jedino neobično to što je toliko mirno da ulicama, kao i da je vetar danas malo stao. Na pitanje da li će zbog nove situacije njena porodica i ona prekinuti odmor, odgovara:

- Ne, ostajemo ovde i očekujemo da se situacija brzo normalizuje.

Inače, većina žrtava u Grčkoj stradala je zarobljena u vatri posebno oko mesta Mati, oko 40 kilometara severoistočno od Atine, izjavio je portparol grčke vlade Dimitris Canakopulos. On je dodao da je od 100 povređenih 11 u teškom stanju i da ima 16 povređene dece.

Bonus video

KIJA KOCKAR PLEŠE

(Espreso.co.rs/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.