POZNATE SRPKINJE PLAĆAJU I PO 100 EVRA ZA SAT VREMENA KOD PSIHOLOGA! Otkrivamo šta sve muči našu ESTRADU i šta pričaju dok leže na KAUČU!
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

NI NJIMA NIJE LAKO

POZNATE SRPKINJE PLAĆAJU I PO 100 EVRA ZA SAT VREMENA KOD PSIHOLOGA! Otkrivamo šta sve muči našu ESTRADU i šta pričaju dok leže na KAUČU!

Naše poznate dame ne kriju da s vremena na vreme traže pomoć stručnih lica u prevazilaženju problema

Objavljeno:

Svi ponekad dođu do onog perioda u životu kada ne mogu sami da se nose sa novonastalim okolnostima, te im u pomoć priskaču stručna lica. Ono što je manje poznato je to da je Nataša Bekvalac konsultovala psihologa na samom početku karijere.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac foto: Vladimir Sporčić

Kako bi podnela teret slave, Nataša Bekvalac posećivala je individualne i grupne seanse. Čitala je knjige Lujze Hej čak i više puta da nešto ne propusti.

Seka Aleksić
Seka Aleksić foto: Dragana Udovičić

Kada je u drugom mesecu izgubila bebu, Seka Aleksić, želela je da nestane. Posete psihologu su joj pomogle da izađe iz depresije.

Ana Nikolić
Ana Nikolić foto: Zorana Jevtić

Nakon gubitka bliskog prijatelja, Ana Nikolić je angažovala psihologa da bi shvatila da li je problem u njoj ili okolini.

Milica Todorović
Milica Todorović foto: Damir Dervišagić

Depresija Milice Todorović uticala je na to da se počela gojiti. Osećala se kao mašina za pravljenje novca i zbog toga posećuje dva psihoterapeuta i jednog psihijatra.

Mirka Vasiljević
Mirka Vasiljević foto: Damir Dervišagić

Mirki Vasiljević dobacivali su ljudi na ulici da je glupa i loša osoba. Na mamin nagovor otišla je kod psihologa na nekolliko seansi.

Neda Arnerić
Neda Arnerić foto: Fonet

Budući da se rano odvojila od porodičnog doma i uplovila u svet glume, Neda Arnerić je da bi ostala normalna posećivala psihologa.

Vanja Mijatović
Vanja Mijatović foto: Dragan Kadić

Vanja Mijatović posećuje psihologa tri puta nedeljno, što navodno plaća 100 evra po seansi.

Bonus video

NATAŠA NINKOVIĆ

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.