NAKON VELIKOG NOVINARSKOG TRANSFERA: Žika Šarenica MENJA PROFESIJU?
Foto: Marina Lopicic

ODE ON..

NAKON VELIKOG NOVINARSKOG TRANSFERA: Žika Šarenica MENJA PROFESIJU?

Za Žiku ovo je inače bila turbulentna poslovna godina jer je posle 40 godina napustio RTS i prešao na televiziju "Pink“

Objavljeno:

Živorad Žika Nikolić će se, po svemu sudeći, oprobati i u ulozi glumca, a ovu želju je Žika pred našom ekipom saopštio Draganu Bjelogrliću kada ga je sreo.

- Došao sam da podržim Bjelu, mada se nadam i nekoj ulozi. Još uvek nisam pročitao scenario nove serije, došao sam da se obavestim o čemu se radi - kaže nam u jednom dahu Žika Nikolić.

U tom trenuku Bjelogrlić prolazi iza njega, pa kada je čuo Žikine želje, uz osmeh dobacio:

- Zašto da ne Žiko?!

Međutim, Žiki smo saopštili da je u novoj Bjelinoj seriji pod nazivom “Žigosani u reketu” reč o košarkašima.

Pa, zar ne vidite koliki sam ja? - šali se Žika aludirajući na svoju visinu. Ono što je sigurno jeste da će Nikolić, pre svih projekta u novoj sezoni, otići na zasluženi odmor. On kaže da na letovanju nije bio nekoliko godina zbog poslovnih obaveza.

- Što se tiče leta, nadam se da ću posle mnogo godina imati priliku da odem na pravi godišnji odmor. Pitanje je gde, još nisam odlučio. Imam svoje selo Jasikovica kod Trstenika, to su moji Sejšeli i mislim da je to najbolja varijanta - kaže nam Žika, a na pitanje da li se boji paparaca i njegovih fotografija u novinama.

Može da bude i nekih paparaco fotografija. Šalim se, naravno. Nisam interesantan tim paparacima, ja sam smeran i radan čovek. Zaista ne radim ništa što je zanimljivo paparacima - uveren je voditelj.

Za Žiku ovo je inače bila turbulentna poslovna godina jer je posle 40 godina napustio RTS i prešao na televiziju „Pink“.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.