KARLEUŠA JE PREVAZIŠLA SAMU SEBE SA UVREDAMA: Najstrašnije isprozivala Kiju, a ova ju je u jednom potezu POKOPALA! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić, Marina Lopičić

NOVI RAT NA POMOLU

KARLEUŠA JE PREVAZIŠLA SAMU SEBE SA UVREDAMA: Najstrašnije isprozivala Kiju, a ova ju je u jednom potezu POKOPALA! (FOTO)

JK se oglasila na svom Tviteru nakon što je videla koliko je popularna Kijina pesma i otkrila šta misli o istoj

Objavljeno:

Jelena Karleuša prozvala je Kristinu Kiju Kockar i njeno pevanje. Kija je snimila pesmu sa Ministarkama, a za 24 časa njihova numera beleži čak dva miliona pregleda na Jutjbu. JK se oglasila na svom Tviteru nakon što je videla koliko je popularna Kijina pesma i otkrila šta misli o istoj.

- Znate šta, ako je u Srbiji Kija (?!) sa onakvim pevanjem, izgledom i harizmom prva u trendingu, ozbiljno razmišljam da uložim lovu u moje dadilje i garderoberku. Pokidale bi! Ja se ne šalim - napisala je Jelena na Tviteru. Ubrzo se se oglasila i Kija o odgovorila u svom stilu.

foto: Printscreen/ Instagram/ kija_kockar__official

- U pravu si Jeco, trebala bi. I ja sam sa sedamnaest godina radila kao garderoberka u klubu. Kačila jakne. Ja se ne šalim, A vidi me sad - napisala je Kija na Instagramu.

Ostaje da vidimo kako će pop diva reagovati kada vidi Kristinin odgovor.

Bonus video

SA SNIMANJA SPOTA ZA PRVU PESMU CECINE ĆERKE! OVAKO SE PRAVI BOMBA HIT! Anastasija nije razmišljala ni o čemu drugom, bilo joj je bitno SAMO OVO!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.