ŠUTIRALA GO*VANCE PO ULICI, PROLAZNICI ŠOKIRANO POSMATRALI: Anabelu mrzi da čisti za psom, pa onda uradi OVO! Tako to radi jedna DAMA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

au kakav blam

ŠUTIRALA GO*VANCE PO ULICI, PROLAZNICI ŠOKIRANO POSMATRALI: Anabelu mrzi da čisti za psom, pa onda uradi OVO! Tako to radi jedna DAMA! (VIDEO)

Pevačica i majka bivše zadrugarke Lune Đogani, Anabela Atijas, jedna je od onih roditelja koji i nakon rijaliti programa "Zadruga" privlači pažnju šta god da uradi i gde god da krene

Objavljeno:

S obzirom da je na veoma neobičan način žustro branila svoju ćerku Lunu, nalazeći opravdanje za moguće i nemoguće, morali smo da se podsetimo nekih ne tako lepih stvari koje bacaju senku na pevačicin način vaspitanja i kulturu koje je mogla da prenese, kao majka, na svoje naslednice.

Podsetimo se, ne baš tako davno, pre nešto manje od pola godine, ekipa iz emisije "Paparazzo lov" uhvatila je Atijasku u ne tako pristojnoj radnji na sred ulice.

Naime, ona je izašla sa svojom najmlađom ćerkicom Blankicom da prošeta kera.

Mrzi je da čisti
Mrzi je da čistifoto: Printscreen

Ono što je svima zapalo za oko jeste činjenica da je pevačica dozvolila da njen pas obavlja nuždu na sred ulice i da pritom nema adekvatnu kesicu da pokupi ono što je ostalo iza kera.

Pevačica je, ni manje ni više, nego svojom nogom šutirala go*ance po ulici, misleći da će se tako lako rešiti "tereta" i time zgrozila sve one koji su lično, ali i putem malih ekrana, mogli da vide ovakvo delo.

Anabela i Luna se vrlo često pozivaju na to da su one pre svega dame, veoma kulturne i vaspitane ali ovaj snimak upravo govori suprotno!

Bonus video

PRESLATKA RECITACIJA ZA NAJMLAĐE: Andrija Milošević uspeo da smekša i NAJTVRĐA SRCA! OVAJ snimak je sve ganuo!

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.