TREBA PREĆI PREKO SVEGA... Tanja Savić KONAČNO progovorila o spekulacijama da se RAZVODI!
Foto: Printscreen

TRAČ ILI ISTINA?

TREBA PREĆI PREKO SVEGA... Tanja Savić KONAČNO progovorila o spekulacijama da se RAZVODI!

Proteklih meseci i godina dosta se spekulisalo da Tanji i njenom suprugu Dušanu u braku ne cvetaju tuže

Objavljeno:

Pevačica Tanja Savić već godinama ne živi u našoj zemlji, pa tako domaća javnost nema mnogo prilike da je vidi. Ipak, ona je sada sa porodicom došla u Beograd, pa je otkrila da postoji mogućnost i da se u našu prestonicu vrati za stalno.

- Sve je na njima. Moje je da ih podržim, da im dam koliko mogu. Ono što najbolje mogu u ovom trenutku jeste da ih školujem. Možda se sledeće godine vrate, jer i ovde je dobro - rekla je Tanja Savić u jednoj emisiji i dodala da žena treba da bude spremna na sve kada je u pitanju brak.

- Kada žena voli ona prelazi preko svega, bukvalno preko svega. Nema tih prepreka preko koje ne bih prešla, ali prosto postoje stvari koje treba da se znaju. Mislim da treba da budemo non-stop tolerantni jedni prema drugima i sve nekako ide glatko, ako ti je stalno do nekoga onda ćeš sve oprostiti.

Podsetimo, proteklih meseci i godina dosta se spekulisalo da Tanji i njenom suprugu Dušanu u braku ne cvetaju tuže, te da su pred razvodom, a da li ova njena konstatacija ima veze upravo sa njihovom vezom, vreme će pokazati.

Bonus video

VIKTORIJA SLUČAJNO SNIMILA DEJVIDOV BLAM, A NAMERNO GA PODELILA SA CELIM SVETOM: Porodične avanture na crnogorskoj plaži podignute NA VIŠI NIVO!

(Espreso.co.rs/ Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.