Brakovi srpskih zvezda koji su pukli zbog prevara! Ko se švalerisao na zadnjem sedištu, ko u bolnici...

tango nije za troje

Brakovi srpskih zvezda koji su pukli zbog prevara! Ko se švalerisao na zadnjem sedištu, ko u bolnici...

Skandalozni razvodi brakova naših poznatih zvezda predmet su interesovanja mnogih
Objavljeno:

Ljubavne veze poznatih uvek su intrigirale javnost i predmet su tabloidnih zabava čitalaca i ostalog običnog naroda. Kako žive naše zvezde, kako se slažu u braku, planiraju li dvoje ili troje dece i kada, teme su koje mnoge interesuju. Šuškalo se da vole muškarce: Najšokantniji gej skandali koji su potresali Srbiju! (FOTO) No, razvodi brakova, pogotovo ukoliko su skandalozni i burni, pružaju nam neko specijalno zadovoljstvo. Pogotovo ako je u taj brak bila upletena i treća osoba, koja je do samog razvoda i dovela. Oni imaju i kučeta i mačeta: Svi kućni ljubimci srpskih pevačkih zvezda! (FOTO) (VIDEO) Stoga, izdvajamo za vas neke od najskandaloznijih razvoda naših zvezda do kojh je došlo zbog prevare. I dalje su vlažni san mnogih: Najmlađe bake na srpskoj estradnoj sceni (FOTO) 1. Danilo Ikodinović i Nataša Bekvalac Nekadašnji najpopularniji par srpske estrade brak je sklopio davne 2004. godine. Nakon samo 4 godine bračne idile, Dača je doživeo saobraćajnu nesreću koja je bila kobna za njega, ali i za njihov brak.

Naime, mediji su, kada se ovaj par razvodio 2011. godine, pisali kako je uzrok njihovog razvoda bila medicinska sestra koju je Dača upoznao tokom svog oporavka od saobraćajne nesreće. Reč je o izvesnoj Milici Držain, stomatološkoj sestri iz Novog Sada, čije je poruke lascivnog sadržaja pevačica pronašla u Dačinom telefonu.

Fejsbuk
Niti ga volim, niti ga mrzim, sad ga samo vidim pravim očima Jelena Karleuša i Bojan Karić
njihov brak se raspao skoro pre nego što je počeo.
Jelenina prevara sa telohraniteljem na zadnjem sedištu Hamera.
"Telohranitelj i JK na zadnjem sedistu Hamera". koja nit' telohranitelja jela, nit' telohranitelja mirisala! Emilija i
Mateja Kežman Nakon 11 godina braka i ovaj par je stavio tačku na svoju ljubav te su oni našli treću ličnost koja je mogla da upropasti ovaj brak
da ju je on s Marinom varao godinama i da ona to više nije mogla da trpi.
Bojana Vladimir Stojković u odnosu na još jedan "fudbalski" razvod koji nam je poznat
manekenka pozvala policiju jer ju je muž zlostavljao njih dvoje razveli zbog Vladimirovog neverstva.

A photo posted by (@vladimirstojkovic) on

kako je uzrok njihovog razvoda zapravo Bojanina prevara sa Branislavom ali smo zato odlično ispratili iznošenje prljavog veša sa obe strane. Slađa Delibašić Đole Đogani bračni i pevački par se 2000. godine ipak razveo. prevario sa Vesnom Trivić, članicom njihove plesne grupe Slađa i Vesna su snimile duet "Ajmo sad u provod"
Goca Tržan i Ivan Marinković nisu ni slutili da njihova ljubav neće trajati do kraja života.
mediji su pisali i o njenoj navodnoj vezi sa Ivanom Ivanovićem govorila je da je njen bivši partner zloupotrebljava za dobijanje medijske pažnje.
Marijana Lotar Mateus nakon čega ju je dvadesetogodišnja ukrajinska manekenka rasturila.
manekenku Kristinu Lilijan, upoznao u Minhenu na Oktobarfestu
prevarila sa bogatim poslovnim čovekom iz Monaka Leontina i Filip Pat ali im brak nije potrajao previše dugo nakon tri godine bračnog života već i razveli.
Filipovu vezu sa pevačicom Saškom Janković.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.