EKREM NAS JE NAPUSTIO, ALI NJEGOV SIN OSTAVLJA BEZ DAHA: Pogledajte kako izgleda naslednik čoveka koji nas je godinama zasmejavao! (FOTO)
Foto: Facebook / Ekrem Jevrić

MLAD MOMAK

EKREM NAS JE NAPUSTIO, ALI NJEGOV SIN OSTAVLJA BEZ DAHA: Pogledajte kako izgleda naslednik čoveka koji nas je godinama zasmejavao! (FOTO)

Ekrem Jevrić je postao poznat na našim prostorima otpevavši hit "Kuća, poso", a odmah nakon toga pozvan je da učestvuje u rijaliti programima "Farma" i "Parovi"

Objavljeno: 10:03h

Ekrem Jevrić je bio najpoznatiji Srbin u Americi i jedan od najzanimljivijih rijaliti igrača. Preminuo je iznenada u martu 2016. godine.

Javnosti je poznato da je Ekrem Jevrić imao porodicu, a najzastupljenija u medijima bila je njegova supruga Igbala. Ipak, mnogima je "zapao" za oko najstariji sin pokojne rijaliti zvezde koji se nije često pojavljivao u javnosti, a mnogi tvrde da na prvi pogled liči na svog pokojnog oca. Da li se slažete sa tom konstatacijom?

#golfing #southcarolina

Објава коју дели Verdin Jevric (@kingnabsverd) дана

Podsetimo, Ekrem Jevrić je postao poznat na našim prostorima otpevavši hit "Kuća, poso", a odmah nakon toga pozvan je da učestvuje u rijaliti programima "Farma" i "Parovi". Preminuo je 2016. godine od srčanog udara ispred svoje kuće u Americi kada je krenuo na posao. Iza njega je ostala supruga Igbala i četvoro sinova Verdin, Enis, Hajrudin i Berat koji žive i školuju se u Njujorku.

Ovaj mladić prvi put se pojavio na malim ekranima 2013. godine kada je došao u Šimanovce da podrži svog oca koji je tada bio u rijalitiju "Farma".

Nakon svih ovih godina, Verdin izgleda još bolje jer je počeo redovno da posećuje teretanu i vodi zdrav život.

BONUS VIDEO:

VELJKO NIJE MOGAO DA ODOLI: Na putu do plaže zakočio i STRASNO poljubio Bogdanu, a kad vidite zašto, biće vam sve jasno!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.