Ceci nude 200.000 evra da peva u Hrvatskoj! Da li će prihvatiti? (FOTO)

Ponuda koja se ne odbija

Ceci nude 200.000 evra da peva u Hrvatskoj! Da li će prihvatiti? (FOTO)

Ako pristane, nastup bi mogao da se dogodi već na proleće, uz velike mere obezbeđenja
Objavljeno:

Hrvati već decenijama imaju samo najgore reči za Arkanovu udovicu, a Ceca se često nalazila na udaru pretnji ekstremističkih grupa. Zbog toga nikad nije nastupala u Hrvatskoj, a njene pesme su čak zabranjene na velikim televizijama i radio-stanicama. Šta mislite, šta su Ceca i Aleksandar radili na Dan zagrljaja? Ne, nije ono što ste pomislili! (FOTO) Međutim, situacija će se na ovom planu vrlo brzo promenit. Naime, jedan biznismen je spreman da joj ponudi najveći honorar do sada kako bi zapevala u Zagrebu.

- Osim 200.000 evra, Ceci će obećati i jake mere obezbeđenja jer bi to bio koncert visokog rizika. Ako pristane, nastup bi mogao da se dogodi već na proleće - tvrdi dobro obavešteni izvor koji je želeo da ostane anoniman. Cecin novi dečko doneo veliku životnu odluku, a tiče se nje! Ipak, pitanje je koliko će mu poći za rukom da nagovori Cecu na gosotovanje u Hrvatskoj, jer je pevačica u nekoliko navrata isticala da nikad ne bi pevala u Zagrebu.
- I kad sam pravila koncert u Beogradu, pozvala sam sve ljude koji žele da me čuju da dođu ovamo jer su Srbija i Beograd otvoreni za sve ljude, za razliku od na primer Zagreba. Zato tamo nikad u životu nism bila niti ću ići. poštujem publiku sa svih prostora bivše jugoslavije i sve ih pozivam na svoje koncerte gde god nastupam. Celog života sam se bavila isključivo muzikom i pevanjem najlepše ljubavne pesme - rekla je svojevremeno Ražnatovićeva. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.