HAOS U BRAKU PRIJE I FILIPA: Ljut na Aleksandru jer odbija da uzme njegovo prezime!
Foto: Zorana Jevtić

ko bi rekao?

HAOS U BRAKU PRIJE I FILIPA: Ljut na Aleksandru jer odbija da uzme njegovo prezime!

Aleksandra Prijović, iako se nedavno udala za Filipa Živojinovića, odlučila je da se u javnosti predstavlja i dalje pod prezimenom Prijović

Objavljeno:

Naime, Prijovićeva je posle nekoliko meseci razmišljanja konačno presekla i donela odluku koja se nimalo nije dopada suprugu Filipu, a to je da ostane Prija.

Kako kaže izvor, Filip je jedva prihvatio Aleksandrinu odluku da devojačko prezime ostane za javnost.

- Ruku na srce, Filip je imao veliku želju da Aleksandra karijeru nastavi kao gospođa Živojinović, ali na kraju je popustio i shvatio da ona ima pravo kada kaže da bi joj to na neki način poremetilo nastupe u inostranstvu. I sam je posle nekog vremena sagledao stvari iz drugog ugla i uvideo da nijedna pevačica sa naše estrade nije menjala ime pod kojim je karijeru počela. Eto, prva Brena nije postala Živojinović. Zato su na kraju sve rešili i ostavili to iza sebe - priča izvor i dodaje da je par sklopio dogovor da svako vodi brigu oko svoje karijere i da se niko nikome ne meša:

Trzavice na početku
Trzavice na početkufoto: Zorana Jevtić

- Aleksandra finansijski i te kako doprinosi njihovom zajedničkom budžetu i pre Filipa je zarađivala mnogo i vrlo lepo znala sa parama i karijerom. Često je nazivaju devojkom koja se dobro udala, a niko se ne seća koliko je nastupala na početku karijere i da je i tada u rukama imala veliki novac. Zato joj ne treba zamerati što ne dozvoljava da joj se iko petlja u karijeru. Razgovarali su o svemu i rešili da svako donosi svoje odluke kada je reč o poslu, što je svakako najbolje za oboje - zaključuje izvor.

Bonus video

DOSTA JE VIŠE TEORIJA, KIJA KOCKAR SE OBRATILA SVIMA: Evo da li se tajno viđa sa Slobom! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.