OVA ZEMLJA VELIKOM BRZINOM JURI U SUNOVRAT! Mitrović nudi 100.000 evra Zoranu Marjanoviću da uđe u Zadrugu 2
Foto: Nebojša Mandić

užas

OVA ZEMLJA VELIKOM BRZINOM JURI U SUNOVRAT! Mitrović nudi 100.000 evra Zoranu Marjanoviću da uđe u Zadrugu 2

Vlasnik RTV Pink Željko Mitrović spreman je da Zoranu Marjanoviću unapred isplati 100.000 evra za ulazak u 'Zadrugu 2'

Objavljeno:

Mitrović je, kako saznajemo, ovlastio svoje najbliže saradnike da razgovaraju sa Marjanovićem i ponude mu astronomski ugovor.

- Željko je rešen da Zoran Marjanović učestvuje i u 'Zadruzi 2'. Ne pita šta košta, naložio je da Zoran, ako je ikako moguće, mora da bude član prve postave - prenosi izvor blizak Mitroviću.

Jedino što bi moglo da poremeti planove Željka Mitrovića su zakonska ograničenja kojih bi eventualno Zoran Marjanović morao da se pridržava.

- Zato je vlasnik Pinka angažovao i pravni tim koji će da ispita da li postoji neki zakonski problem za Marjanovićevo učešće u rijalitiju. Ukoliko postoji, advokati će temeljno da prouče kako da se to otkloni - naveo je sagovornik za beogradske medije.

.

Da li je ovo realno?
Da li je ovo realno?foto: Marina Lopičić

Zoran Marjanović je bio učesnik i prve sezone 'Zadruge'. On je 7. septembra prošle godine ušao u rijaliti, a u specijalnom programu je učestvovala čak i njegova i Jelenina ćerka Jana. Sedam dana kasnije, 14. septembra, Marjanović je iznenada napustio 'Zadrugu', navodno da bi rešio probleme sa socijalnim radnicima. Uhapšen je u svojoj kući sutradan, 15. septembra, uveče.

U medijima se spekulisalo da je policija u saradnji sa ljudima sa TV Pink dogovorila izlazak Marjanovića kako ne bi morali da ga hapse pred kamerama. To, međutim, nikada nije potvrđeno.

Bonus video

ANABELA OBJAVILA KIJINU FOTKU NA SVOJ INSTAGRAM I NAJAVILA TUŽBU: Oglasila se i BESNA Luna, evo ko je hteo da joj uništi butik, a ima veze sa Kockarevom!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.