NA ŠTA SE SVE BACAJU PARE? Otkrivamo bolesne potrošačke navike razmažene ZVEZDE: Kauč od 5.000 evra, lični doktor, 30.000 se potroši mesečno u izlasku!
Foto: Printscreen/Instagram/richkidsofbritain

bahaćenje

NA ŠTA SE SVE BACAJU PARE? Otkrivamo bolesne potrošačke navike razmažene ZVEZDE: Kauč od 5.000 evra, lični doktor, 30.000 se potroši mesečno u izlasku!

I posle se pitaju zašto su bankrotirali

Objavljeno: 11:37h

Plaćanje cifre od 75 miliona dolara za 14 kuća, samo su jedan od razloga što je Džoni Dep danas prilično kratak sa lovom...

Novi profil Rolling Stone magazina predstavlja popularnog glumca kao problematičnog i izolovanog čoveka, koji poseduje veoma čudne potrošačke navike koje ga polako dovode do finansijskog kraha.

Pre svega, objavljeno je da Džoni Dep poseduje 14 domova, vrednih 75 miliona dolara, ali da je to samo delić ostalih njegovih ekstravagancija. Setite se samo trošenja tri miliona tokom organizacije ispaljivanja pepela legendarnog Hantera S. Tomsona iz topa na novinarovom imanju u Koloradu.

Pored preteranog trošenja novca na sudske parnice sa bivšim biznis menadžerima Džoelom i Robertom Mandalom i isplaćivanjem 7 miliona odštete svojoj ženi Amber Herd, nakon tužbe koja ga tereti za nasilje u porodici, ovaj čovek troši kao da iza njega stoje američke federalne rezerve.

Predstavljamo vam neke od najluđih potrošačkih navika Džonija Depa.

- Vila u londonskom Hajgejtu od 975,5 m2.

- Lični glavni kuvar znan kao Rasel, koji priprema Depu i Rodriku tri dnevna obroka.

- Harley-Davidson motocikl iz 1940. godine.

- Viper Room, stari "spikizi", nekada u vlasništvu Bagzija Sigla.

- Kuća od 800 m2 sa nadimkom "Dracula’s Castle”.

- Milioni dolara na armiju advokata, koji su branili glumca u nizovima sudskih parnica, plaćenih ozbiljnim sumama.

- Da ponovimo, 75 milona na 14 domova.

- Tri milona za realizaciju poslednje želje Hantera S. Tomsona. "Pored toga, ovo nije cifra koja je korišćena za njegovo ispaljivanje u j... nebo", izjavio je Dep u intervjuu. "Ukupna cifra zapravo iznosi pet miliona", dodao je glumac.

- 7 hiljada dolara na kauč sa Kardašijan snimanja, namenjen njegovoj ćerci.

- 70 gitara

Sve je spiskao
Sve je spiskaofoto: Printscreen Youtube

- 200 umetničkih komada, uključujući Žan Mišel Baskiata i Vorhola.

- 45 Luksuznih automobila

- 200.000 mesečno na privatna vazdušna putovanja. Kada je zamoljen da skrati troškove svojih avantura i odmora, Džoni Dep je odgovorio da više ne poseduje toliko opcija momentalno i da bi svaki komercijalni let sa paparacima na leđima predstavljalo "j... noćnu moru monumentalnih proprocija."

- Zvučni inžinjer na platnom spisku, koji mu suflira putem bubica tokom snimanja.

- Zgrada od 12 spratova za njegov Holivudski memorijam, uglavnom posvećen Marlonu Brandu i Merilin Mondro.

- 1,2 miliona dolara za ličnog doktora.

- 1,8 miliona godišnje na celodnevno obezbeđenje.

- 30 mesečno na vino. "Uvredljivo je reći da trošim 30.000 na vino mesečno", rekao je Dep, zbog toga što zapravo trošim i više".

- Ostrvo na Bahamima

- Vila u Francuskoj za bivšu dragu Vanesu Paradis i njenu decu.

- Njegova porodična farma u Kentakiju.

- 300.000 dolara mesečno na iznajmljivanje kuće za majku, pre nego što je umrla, koja i dalje stoji pod njegovim imenom, jer su advokati zaboravili da ukinu rentu.

foto: AP

Neke delove smo izostavili, zato što se ova lista nastavlja u nedogled, a možda ovakav tempo potrošnje objašnjava njegovu ekstremno mršavu pojavu u poslednje vreme. Šalimo se naravno u pitanju je projekat vezan za novu ulogu, ali svejedno, Džoni ipak, deluje kao neko ko se nikada neće smiriti.

Bonus video

ANABELA OBJAVILA KIJINU FOTKU NA SVOJ INSTAGRAM I NAJAVILA TUŽBU: Oglasila se i BESNA Luna, evo ko je hteo da joj uništi butik, a ima veze sa Kockarevom!

(Espreso.co.rs/Muski magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.