MORAL OSTAVI ZA SVOG TATU! UŠTIPAK, to se u tvom selu naziva damom! Đeksonova bivša BRUTALNO izvređala Andrijanu! (FOTO)
Foto: Instagram/pih_tija, Printscreen/youtube/rtvpink

isprovocirana

MORAL OSTAVI ZA SVOG TATU! UŠTIPAK, to se u tvom selu naziva damom! Đeksonova bivša BRUTALNO izvređala Andrijanu! (FOTO)

Bivšu Đeksonovu devojku je isprovocirala Andrijanina izjava

Objavljeno:

Bivša devojka Nemanje Đerića Đeksona,Tijana Stojanović ponovo je osula paljbu po njegovoj sadašnjoj devojci Andrijani Radonjić.

Naime, nju je isprovocirala Andrijanina izjava da Đeksonove bivše "nisu njen nivo". Tijana je javno podržala Minu Vrbaški, sa kojom je Nemanja takođe bio u "Zadruzi" a zatim brutalno isprozivala Radonjićevu.

Djeksonova bivša oplela po Andrijani
Djeksonova bivša oplela po Andrijani foto: Printscreen/Instagram

Zamolila bih Jadranku zvanu uštipak da mi se javi radi utvrđivanja ko je to kakva devojka... Devojko, to što se u tvom selu naziva damom mi zovemo nedoje*anom seljančurom. Devojko, je*ala si se u rijalitiju sa dečkom koji je pre tebe bio sa već tri devojke, tako da taj moral koji glumiš ostavi za svog tatu. Bravo, dokopala si se Beograda, jasno je da ti je to bila životna želja, ali nije naš lepi grad za svakoga, tako da ti tako čedna i fina bolje se vrati tamo gde te smatraju damom. A mene bolje u usta da ne uzimaš više - napisala je Đeksonova bivša na svom Instagram profilu.

Kako će reper i Radonjićeva reagovati kada vide ove brutalne uvrede ostaje nam da saznamo uskoro.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.