KO BI REKAO? JK SPASILA VIKI OD OTKAZA: Nije dala Popoviću da je izbaci iz Zvezda Granda!
Foto: Printscreen

kakav obrt

KO BI REKAO? JK SPASILA VIKI OD OTKAZA: Nije dala Popoviću da je izbaci iz Zvezda Granda!

Neverovatno Jelena ubedila direktora „Granda“ da njenu ljutu rivalku ostavi u žiriju jer njihove svađe dižu gledanost

Objavljeno:

Saša Popović osmislio je novu koncepciju kojom će napraviti pravu pometnju od septembra, kada počne nova sezona muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a predvideo je da u njoj nema mesta za Violetu Viki Miljković. Međutim, verovali ili ne, folkerku je otkaza spasla njena ljuta rivalka Jelena Karleuša!

Direktor najveće produkcijske kuće na Balkanu odlučio je da uvede i neke promene među članovima žirija, koji su poslednjih godina uspeli čak i takmičare da bace u senku. Prvi čovek „Granda“ u novoj sezoni planirao je da oslobodi Viki Miljković obaveza u žiriju, ali Karleuša mu je jasno stavila do znanja da bez nje šou ne bi bio isti, te da i ona mora da bude deo tima stalne postave „strašnog suda“.

Nova koncepcija

- Saša sprema nešto do sada neviđeno na našim prostorima. Ovoga puta žiri će imati još značajniju ulogu u najgledanijem takmičarskom šou-programu. On je smatrao da Viki više nije neophodna, te da su Karleuša, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović i Aca Lukas sasvim dovoljni. Međutim, Jelena je to saznala i rešila da se umeša. Ona je, naime, rekla Saši da joj je Viki veoma inspirativna, da voli da se sukobljava sa njom i da su njihove svađe uvek podizale gledanost, te da bi bila velika greška da ona ispadne iz emisije. Posle te argumentacije, Popović je popustio i rešio da za Viki bude mesta i u novoj sezoni, osim ako ona sama ne odluči drugačije - kaže naš izvor i dodaje da Karleuša nema ništa lično protiv Miljkovićeve iako su njihovi okršaji žestoki.

- Jelena je veliki profesionalac i najvažnije joj je da emisija bude gledana, a rasprave sa Viki to garantuju, tako da joj nije bio problem da to objasni i Popoviću. Sve je to šou-biznis - objašnjava naš sagovornik.

Žiri na okupu
Žiri na okupufoto: Printscreen Instagram

Tim koji dobija

On kaže da Popović još uvek nije održao grupni sastanak sa žirijem, već će to uraditi kada se vrati sa odmora.

- Tada će se tačno znati ko ide, a ko ostaje i kakvi su Sašini planovi. Mislim da za Viki sprema specijalni zadatak, ali da to čuva kao tajnu od ostalih pevača. Jeleni je pak važno da budu u punom sastavu jer, i pored toga što je sa Viki imala česte nesuglasice i nepodudaranja mišljenja, ona nju izuzetno ceni i poštuje. I Viki ima isto mišljenje. Verujte da svi funkcionišu kao mala fabrika, a tim koji dobija ne treba menjati - zaključuje naš izvor, dok akteri ove priče nisu bili dostupni za komentar.

Nije birala reči za koleginicu

JK: VIKI, TI SI ŠERPA KOJA JE DOVEDENA DA MI BUDE MESO!

Netrpeljivost između Jelene Karleuše i Viki Miljković vlada od prvog trenutka kad su postale članice žirija „Zvezda Granda“. Ne može da prođe nijedna emisija, a da pevačice jedna drugu ne počaste sočnim uvredama.

- Ti si šerpa. Toliko si prazna i toliko glupa da i tvoja rođena majka misli da si velika greška - rekla je jednom prilikom JK. Ali tu nije kraj.

- Ti si ovde da bih se ja sprdala, da bi šou bio interesantniji. Ti, koja nisi zvezda ni u svojoj zemlji, ne možeš meni da pričaš. Ti si ovde dovedena da budeš meso meni, ja tebe jedem za doručak - napala je Karleuša Viki prošle godine, a ona joj je odbrusila da može samo da mašta o svetskoj karijeri i da uspeh duguje suprugu, fudbaleru Dušku Tošiću.

Bonus video

Espreso tviter: Sara Reljić

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.