SA 13 GODINA CEO BALKAN JOJ SE DIVIO ZBOG GLASA I POSTALA JE ZVEZDA! Posle toga više se nije pojavljivala, a sada se UDALA sa 18 godina
Foto: Printscreen

tako mlada...

SA 13 GODINA CEO BALKAN JOJ SE DIVIO ZBOG GLASA I POSTALA JE ZVEZDA! Posle toga više se nije pojavljivala, a sada se UDALA sa 18 godina

Poruka koju je poslala će vas pogoditi

Objavljeno:

Ilma Karahmet, koja je postala kao 13-godišnja devojčica seznacija zbog neverovatnog vokala, udala se pre pet dana u 18. godini sa Sedina Lakača.

Čak ni kada su fotografije sa venčanja objavljene, Ilma se nije oglašavala, te su se pojavile spekulacije da na spornim snimcima zapravo nije ona, ali je pevačica sve to demantovala danas.

Naime, ona je objavila jedan od dirljivih prizora sa venčanja, uz emotivnu poruku.

- Voleti se, to ne znači gledati se međusobno, već zajedno gledati u istom smeru - poručila je Karahmetova.

Par se zakleo na večnu ljubav na svečanoj ceremoniji održanoj u Sarajevu, a mlada Karahmetova nije mogla da skine osmeh sa lica.

Podsetimo, pre pet godina učestvovala je u X faktoru posle, gde je bila glavni favorit, nakon ispadanja iz takmičenja nastao je nezapamćeni skandal pošto je na društvenim mrežama osvanuo Fejsbuk status u kom Ilma kune članicu žirija Eminu Jahović, ali je Karahmetova demantovala ove tvrdnje, navodeći da je u pitanju lažni profil.

Bonus video

Espreso tviter: Sara Reljić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.