POTPUNO GA JE OČARALA: Veljko Ražnatović odveo verenicu u Cecinu vilu na Kipru, pa uradio nešto o čemu MAŠTAJU SVE ŽENE!
Foto: Profimedia

ŠMEKERICA

POTPUNO GA JE OČARALA: Veljko Ražnatović odveo verenicu u Cecinu vilu na Kipru, pa uradio nešto o čemu MAŠTAJU SVE ŽENE!

Sin folk dive Cece Ražnatović ne štedi na rečima kada je u pitanju njegova verenica Bogdana Rodić

Objavljeno:

Veljko i njegova lepša polovina Bogdana trenutno uživaju u zajedničkom odmoru sa ostatkom porodice Ražnatović, a boravak daleko od Srbije im i te kako prija.

Sin folk dive Cece Ražnatović ne štedi na rečima kada je u pitanju njegova verenica Bogdana Rodić, te joj redovno javno upućuje jubavne izjave i obasipa je romantičnim komentarima, slikama i poklonima, o kojima mašta većina pripadnica lepšeg pola.

Veljko je nedavno pobedio u kik-boks meču u Končarevu, a posle toga je rekao kako je pored Bogdane pronašao sreću. Da je ljubav između njih zaista velika, dokazuje i još jedna poruka koju je Veljko objavio uz zajedničku fotografiju sa svojom lepšom polovinom.

Veljko sa devojkom
Veljko sa devojkom foto: Printscreen/Društvene mreže

- Svačiji čovek nije čovek. Čovek si jedino kad si taj u očima voljene žene - napisao je Veljko, što je oduševilo dame koje ga prate na društvenim mrežama.

Veljko i Bogdana trenutno uživaju u zajedničkom odmoru u Aja Napi, gde porodica Ražnatović redovno odlazi svakog leta, budući da folk zvezda tamo poseduje kuću.

Veljko Ražnatović
Veljko Ražnatović foto: Printscreen/Društvene mreže

Ražnatović je u toku dana pokazao i kako odmara u bazenu vile na Kipru, sa članovima svoje familije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.