NIVES TRESE NAVIJAČKA GROZNICA! BUDUĆEM DEČKU ENGLEZU UPUTILA VRUĆE REČI: Dragi, oprosti, ali Hrvatska ipak pobeđuje! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

opa!

NIVES TRESE NAVIJAČKA GROZNICA! BUDUĆEM DEČKU ENGLEZU UPUTILA VRUĆE REČI: Dragi, oprosti, ali Hrvatska ipak pobeđuje! (FOTO)

Objavljeno:

Nives Celzijus (36) s nestrpljenjem očekuje polufinalni susret između Hrvatske i Engleske, koji se na Setskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji igra večeras u 20 sati, a uoči utakmice, koja je već sad "paralizovala" čitavu "Lijepu našu" , hrvatska pevačica, spisateljica i glumica poslala je poruku svojoj novoj simpatiji - njoj najzgodnijem fudbaleru, Englezu Rubenu Loftusu-Cheeku (22).

- Dragi Rubene, lijep si k'o lutka! Zbilja je užitak gledati prvenstvo, ne samo zbog nogometa, već i zbog svake milisekunde kad se ti pojaviš u kadru, a naša srca poskoče od sreće... Tvoj predivan osmijeh sigurno je jedan od razloga zašto mnoge žene navijaju baš za Englesku...

Dragi moji Britanci, oprostite, ali Hrvatska mora biti svetski prvak jer to uistinu zaslužuje! Oprosti, Rubene, ali uverena sam da ćeš biti jednako zgodan i kad budeš plakao... Za utehu, uvijek nam možeš doći na naše Jadransko more, možeš povesti i Ruby Mae(djevojku engleskog reprezentativca Delea Allija), i nju isto volimo! Obećavam ti da ćemo vam biti najbolji domaćini! - napisala je zgodna pevačica.

O nogometu, vatrenima i mom novom decku ? @thesun #interview #thesun #wag #croatia

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Seksi Nives i u nešto manje od tri sata skupila više od 7000 lajkova, a mlađanoj simpatiji Rubenu Loftusu-Cheeku, kojeg je u šali nedavno prozvala svojim budućim dečkom, posvetila je i provokativni selfie koji nikoga, uvereni smo, neće ostaviti ravnodušnim.

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.