Supruga Miroslava Ilića o vanbračnom sinu: Istina će izaći na videlo! (FOTO)

veruju u pravdu

Supruga Miroslava Ilića o vanbračnom sinu: Istina će izaći na videlo! (FOTO)

Gordana Ilić tvrdi da ona i Miroslav nemaju potrebu da se brane jer veruju u božju pravdu i da će se cela situacija uskoro razjasniti
Objavljeno: 09:40h

Nakon što je nepriznati sin Miroslava Ilića Devin Antonović s majkom Mirjanom odlučio da putem suda traži DNK analizu za utvrđivanje očinstva, supruga pevača kaže da će istina izaći na videlo. Miroslav Ilić će morati putem DNK da dokaže da Devin nije njegov sin!

Gordana Ilić tvrdi da ona i suprug nemaju potrebu da se brane jer veruju u božju pravdu, te da će se čitava situacija uskoro razjasniti. - Ni Miroslav ni ja nećemo ništa da komentarišemo. Nemamo mi od čega da se branimo. Sve će to doći na svoje, pa zašto bismo bilo šta on i ja pričali i zbog koga? Mi smo patrijarhalno vaspitana porodica, koja veruje u boga i božju pravdu. Istina će izaći na videlo uz božju pomoć. Pravda je spora, ali dostižna - rekla je Gordana.
Za razliku od nje, Miroslav je u nekoliko navrata poručio medijima da neće komentarisati ništa što je vezano za Mirjanu i Devina, jer je to ultimatum njegove porodice. (A. Đ. / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.