ISPOVEST BIVŠEG DEČKA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Ljuba otkrio sve o ŠMRKANJU, kokainu i devojkama!
Foto: Printscreen/Instagram/Ljuba Perućica

šokantno

ISPOVEST BIVŠEG DEČKA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Ljuba otkrio sve o ŠMRKANJU, kokainu i devojkama!

"Svakodnevno se susrećem sa nepristojnim ponudama"

Objavljeno: 21:47h

Fok pevač Ljubomir Ljuba Perućica već deset godina nastupa širom Evrope, a sada otkriva da gde god da se pojavi, neko iz publike mu nudi mu narkotike. On kaže da je navikao da živi u svetu poroka, ali da je ipak odoleo iskušenjima.

- Naš posao je takav da na nedeljnom nivou imamo kontakt sa preko hiljadu ljudi. Od tolikog broja duša uvek se nađe neko ko ima pomućenu svest. Svakodnevno se susrećem sa nepristojnim ponudama, ali sam na sve to oguglao. Mogu slobodno reći da mi se na sedamdeset odsto svirki dešavalo da mi neko nudi da šmrčem. Kažu mi: "Brate, dođi da se malo popraviš"! Ja im tada odgovorim da me to ne interesuje i da možemo samo da popijemo nešto malo jače, a da se oni sami popravljaju - priča Ljubomir.

Ovaj pevač, koji je poznat i kao bivši momak Aleksandre Prijović, kaže da mu se devojke nabacuju, uprkos tome što je sada u stabilnoj vezi.

Ljuba je iskreno ispričao sve
Ljuba je iskreno ispričao svefoto: Printscreen/Instagram/ljubaperucica

- Devojke su mi se tokom čitave karijere nudile same. Bez obzira da li sam u vezi, i sada se dešava da me devojke startuju. Svašta sam video u ovom poslu, pa i one koje ne interesuje ni da li je neko oženjen i da li ima decu. Međutim, ja sam naučio da se borim i s tim i da pročitam svačije namere. Dovoljno imam iskustva da na lep način odbijem takve dame, a da ih ne uvredim - kaže Ljuba koji uživa u vezi sa Katarinom Kolozeus, bivšom voditeljkom Televizije "Hepi".

- Moja devojka je mnogo lepa, a primetio sam da je zapostavila Instagram. Dugo nije kačila slike, pa sam joj rekao da se malo više aktivira. Ja obožavam da se slikam, a i volim i da fotkam druge. Voleo bih da ona glumi i u nekom od mojih narednih spotova, ali ona ne voli preterano da se slika, iako je TV lice - kaže Perućica i otkriva da za razliku od pevača mlađe garde, ne razmišlja o snimanju dueta sa starijim kolegama.

- Nikada nisam razmišljao da snimim duet sa nekom živom legendom. Više mi privlači da imam zajedničku numeru sa nekom od koleginica koje srećem na nastupima. Zato imam želju da snimim duet sa Jelenom Kostov, Aleksandrom Mladenović ili Tamarom Milutinović. One su sjajne pevačice, a pored toga su i poštene dvojke - zaključio je Ljuba.

Bonus video

ESPRESO TVITER: Kristina Kija Kockar

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.