JOVANA JEREMIĆ TAKSATIVNO O SVEMU I SVAČEMU: Gejevi u svoja 4 zida, marihuana je ZLO, a tek izjava o PROSTITUCIJI! Ona je legenda!
Foto: Filip Plavčić

sve ona zna

JOVANA JEREMIĆ TAKSATIVNO O SVEMU I SVAČEMU: Gejevi u svoja 4 zida, marihuana je ZLO, a tek izjava o PROSTITUCIJI! Ona je legenda!

Voditeljka "Hepi" televizije otvoreno je razgovarala o tabu temama i otkrila šta misli o gej brakovima, lakim drogama i prostituciji

Objavljeno:

Gejevi i deca

Nemam ništa protiv homoseksualaca, jer ljudi koji propagiraju ljubav ne mogu da donesu štetu društvu. Međutim, protivim se ako na nasilan način propagiraju svoju seksualnu orijentaciju. Ljubav je najlepša ako je tajna. Zato je najlepše da u svoja četiri zida ljubavišu i niko nema pravo da ih dira. Što se tiče usvajanja dece od strane homoseksualaca, sigurna sam da se to u Srbiji neće dogoditi u skorije vreme jer to nije društveno prihvatljivo.

Razvod

Bolje je kvalitetno se razvesti nego živeti u lošem braku! Brak ne treba da bude omča oko vrata, već osnova za uspeh na svim planovima. Najveća je glupost čuvati brak zbog dece.

Abortus

Nisam pristalica abortusa, osim ako dete ima neke zdravstvene probleme. U tom slučaju, abortus je potpuno legalan i legitiman.

Psihijatar

Kao što imamo ličnog astrologa, treba da imamo i psihijatra. Bilo bi nam bolje da redovno delimo svoje misli sa psihijatrom nego sa kvaziprijateljima koji nam kada se okrenemo zabiju nož u leđa.

Lake droge

Nisam za legalizaciju marihuane, jer svaka droga vodi u smrt. Priče da određene droge pomažu u lečenju su pusti snovi.

O svemu ima mišljenje i stav
O svemu ima mišljenje i stavfoto: Damir Dervišagić

Prostitucija

Nikako ne treba dopustiti da se legalizuje prostitucija i mnogo sam istraživala o toj temi. Sigurna sam da bi došlo do zloupotrebe prostitucije od strane makroa, jer tako govore pokazatelji u mnogim zemljama u kojima prostitucija

Eutanazija

Mnogo je veći zločin maltretirati čoveka kada život više nema smisla nego mu prekinuti rad srca da se ne bi mučio.

Samoubistvo

Ne opravdavam kada neko digne ruku na sebe i to je po mom mišljenju čist kukavičluk. Svaki problem može da se reši i niko ne treba ni da pomisli da naudi samom sebi.

Seks na eks

Svako od nas ima različite prioritete, ali u tome ne vidim ništa loše. Sve zavisi od toga u kojem ste periodu života, ali generalno svakome može da se dogodi.

Život posle smrti

Kada umremo, duša ide u čistilište, gde sedimo i čekamo da nas pozove beli anđeo i usmeri nas u pakao ili raj. Ja postim sve postove i verujem u život posle smrti. Telo je ono što je prolazno, dok duša nastavlja da živi. Svi se trudimo da budemo poznati, a na kraju svi završimo u istoj rupi.

Bonus video

ESPRESO TVITER: Kristina Kija Kockar

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.