DA LI GA SE SEĆATE? Pobedio je u PRVOM GLASU SRBIJE 2011. godine, pa onda tužio produkciju! Evo čime se danas bavi! (FOTO)
Foto: Printscreen / Instagram / jdavor

umetnik

DA LI GA SE SEĆATE? Pobedio je u PRVOM GLASU SRBIJE 2011. godine, pa onda tužio produkciju! Evo čime se danas bavi! (FOTO)

Ipak je našao je svoj put,

Objavljeno: 09:52h

2011. godine održana je prva sezona muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije poznato", a u njoj je pobedu odneo Davor Jovanović, kome popularnost stečena u ovom šou-programu i publika koja je glasala za njega nisu doneli popularnost kakvu je očekivao.

Davor je svojevremeno čak i tužio televiziju na kojoj se emitovalo ovo muzičko nadmetanje, budući da mu, kako sam tvrdi, ugovor sa njima nije doneo dovoljno nastupa i odgovarajuću promociju koja bi ga lansirala u zvezde. Ovoj tužbi se pridružila i pobednica druge sezone, Mirna Radulović, a svoj bunt su izrazili i učešćem na konkurentskom "Grand" festivalu.

Davor Jovanović
Davor Jovanović foto: Zorana Jevtić

I dok su oni tvrdili kako se osećaju "iskorišćeno i odbačeno" zbog, kako su u tužbi naveli "nepoštovanja ugovora", TV Prva im je uzvratila tvrdnjom da su u njih uložena "značajna sredstva i resursi".

Umesto koncertnih dvorana i gostovanja po emisijama, Davor se zadovoljio time da peva po manjim klubovima i privatnim proslavama, a sve nade je uložio u svoj drugi hobi.

Naime, Jovanović se bavi fotografijom, a nedavno je imao i izložbu koja je tematizovala smeće, jer, kako je sam objasnio, i "ono ima svrhu i deo je nečijeg života".

Davor je za svoje radove dobio pohvale od strane kritičara, tako da nema sumnje da će se i u budućnosti baviti fotografijom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.