NJIHOV RASKID POTRESAO JE ESTRADU: Rada izbacila Harisa iz stana, bio je NEVERAN i to sa NJOM?!
Foto: Printscreen

prevara

NJIHOV RASKID POTRESAO JE ESTRADU: Rada izbacila Harisa iz stana, bio je NEVERAN i to sa NJOM?!

Zar sa njom.

Objavljeno:

Rada Manojlović i Haris Berković punih godinu dana skrivali su svoju vezu od očiju javnosti. Kada se za nju konačno saznalo, mogli su se čuti razni komentari kako nisu jedno za drugo, te da je Rada mnogo starija od Berkovića, međutim na kraju je domaća javnost prihvatila njihovu ljubav.

Upravo tada su i počele turbulencije u njihovom odnosu. Golupčići nisu krili da je povremeno među njima dolazilo do zahlađenja, a onda su se pojavile i glasine da je Haris neveran, u šta Rada nije želela da veruje.

Pojedini mediji su čak pisali i da je jedna od devojaka s kojom je Haris navodno prevario Radu, pevačici poslala njihovu sliku iz kreveta. Nakon toga, Rada je navodno izbacila Harisa iz stana jer je dok se on tuširao u njegovom telefonu pronašla poruke upućene jednoj njenoj koleginici. Par je tada navodno raskinuo, a kako prenosi pojedini domaći mediji Rada je zbog toga upala u depresiju, pa je čak navodno progutala i šaku lekova za smirenje.

?

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

Ipak, pevačica poslednjih dana izbacuje razne snimke i slike na Instagramu, a Haris je izbacio jednu fotku i to sa letovanja na koje su planirali zajedno da odu.

A more ko' more, nemirno i plavo ?

A post shared by Haris Berkovic (@_harisberkovic) on

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.