KIJA JE NAVODNO PREVARILA SLOBU SA NJIM, ALI KO JE UOPŠTE STEFAN KARIĆ? Nije trendseter, ali ga jure devojke, a za sebe kaže da je URBANI BEOGRAĐANIN
Foto: Printscreen Instagram

upoznajte i njega!

KIJA JE NAVODNO PREVARILA SLOBU SA NJIM, ALI KO JE UOPŠTE STEFAN KARIĆ? Nije trendseter, ali ga jure devojke, a za sebe kaže da je URBANI BEOGRAĐANIN

Stefan Karić ne pretenduje da postane ni pevačka ni rijaliti zvezda, a iako izgledom podseća na žestoke momke on je ljubitelj književnosti, životinja i dobre garderobe

Objavljeno:

Možda zbog svega toga je i bio na meti tabloida oko nekih rijaliti učesnica a mnogima je poznat i po vezi sa našom misicom Dijanom Milojković kojoj je bio velika podrška tokom njene borbe sa opakom bolešću.

Važiš za URBANOG GRADSKOG MOMKA…Da li je prošlo vreme “ŽESTOKIH MOMAKA” i šta te čini drugačijim od tvoje GENERACIJE?

-Odrastao sam na Zvezdari u Beogradu, volim svoj grad, a volim i da izlazim iako sam i te izlaske u poslednje vreme sveo na minimun. Što se tiče”žestokih momaka” živimo u takvoj zemlji u kojoj na žalost moraš da se boriš na sve moguće načine, a ja bih u mom stilu rekao “Da nismo svi rođeni pod srećnom Zvezdom.”

“Ja više volim MANGUPE da tako kažem i pravim razliku između žestokih momaka i mangupa! Kako bi Prele rekao “Nije mangup dripac,nisu to ova djubrad što se danas šetaju gradom, mangupi su vaspitana deca spremna na život nisu pi***e ni cinkaroši!” Pa ne smatram da i mene čini bilo šta drugačijim od svoje generacije.

Nisi rijaliti a ni pevačka zvezda ali si meta pojedinih žutih stranica a i mnogih žena. Da li je to zbog garderobe ili tetovaža? Čujem furaš samo original?

-Hahahah Znate kako. Ima raznih devojaka. Neke vole tetovaže, neke baš i ne, a i tako je i što se tiče garderobe. Ali čim ta devojka gleda šta je na meni a ne u meni ta nine prava. Kako se kaže – “Garderoba ne čini čoveka ali o njemu mnogo govori” Hajde da kažem da se donekle opsednut garderobom i kvalitetnim patikama, to mi je strast. A da se vratim na pitanje o devojkama, ja sam njima meta jer su većina videle kakav sam kada se zaljubim i kada volim. Današnjim devojkama fali samo jedno. Ljubav spojena sa pažnjom!

Kaješ li se zbog neke TETOVAŽE?

-Ne kajem se ni zbog jedne, ali imam dve koje nemaju neko značenje dok su ostale namenski urađene. Kapiram da me pitate to jer imam istetoviranu bivšu devojku sa kojom sa prošao mnogo toga. Zbog ljubavi sam je istetovirao a ako bude u budućnosti mojoj ženi smetala, iz ljubavi ću je i prepraviti.

Šta te nervira kod današnjih devojaka , i šta voliš uopšteno kod njih?

-Sadašnje devojke su mnogo opterećene šta će ko pričati i misliti o njima. Većina su kao klonovi i glume jedna-drugu, a ove plastikanere da tako kažem njih ne želim ni da spominjem. Kao i svaki normalan muškarac kod žene prvo primetim oči, duhovitost i tu neku neposrednost i ja obožavam inteligenciju kod nežnijeg pola i stav. Mini suknja i izbačene grudi nisu Harizma. A uz to još ako su sposobne i samostalne, evo njihov sam.

Bonus video

PALMA, ČUVAJ NOS! Pogledajte kako ga Brena napada nogom i šakom (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.