OVOG SPOTA I PESME SE SKORO PA NIKO NE SEĆA! Pre 18 godina Ksenija Pajčin UZBURKALA JE JAVNOST, a Srbija je zanemela! (VIDEO)
Foto: Printscreen

da li se sećate?

OVOG SPOTA I PESME SE SKORO PA NIKO NE SEĆA! Pre 18 godina Ksenija Pajčin UZBURKALA JE JAVNOST, a Srbija je zanemela! (VIDEO)

Da li je moguće da smo na ovo svi zaboravili

Objavljeno:

Oliver Mandić je avangarda domaće Pop kulture i muzičar koji je najveću slavu stekao osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog veka. Danas se ne eksponira previše ali je početkom dvehiljaditih napravio pesmu i spot kojI su šokirali domaću javnost.

Biće da je istinita ona rečenica da kada se suprotnosti sastave u umetnosti, nastaje pravo remek delo. Tako je i bilo januara 2001.godine kada su muzičke snage ukrstili Ksenija Pajčin najbolja srpska igračica i muzičar Oliver Mandić. On obučen u Šumadijsku nošnju, a ona kao prava džezerka sa saksofonom u pripijenoj kožnoj mini suknji u spotu “Ako Lažem Tu Me Seci …(nisam k*eso šest meseci.)

Nacija je bila bez teksta
Nacija je bila bez tekstafoto: Printscreen

Kada su Olivera pitali kako je došlo do ove saradnje, on je rekao medijima da je Ksenija kompletan proizvod. Popularna pevačica koju je usmrtio dečko pre osam godina, je u to vreme kada je Mandić angažovao za spot htela da se ne bavi muzikom i da radi kao koreograf u Grčkoj gde je tada i živela a, kako je pričala samo se zbog ove pesme na kratko vratila i da joj prija život van domaće estrade, koju je napustila 1999.godine kada je počelo Bombardovanje tadašnje SR Jugoslavije.

Bonus video

ĐOLE JE VESNU ODVUKAO PRVO U HOTELSKU SOBU: Sad otkriveni svi detalje njihovog BRAKA, a denserova poruka BALKANCIMA je BRUTALNA (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.