IMALA JE OZBILJNU OPERACIJU KIČME, A SA 42 GODINE IZGLEDA KAO BOMBA! Naša voditeljka se skinula i pokazala zašto je ODUVAK bila najpoželjnija u SRBIJI
Foto: Printscreen Instagram

sjajno

IMALA JE OZBILJNU OPERACIJU KIČME, A SA 42 GODINE IZGLEDA KAO BOMBA! Naša voditeljka se skinula i pokazala zašto je ODUVAK bila najpoželjnija u SRBIJI

Oduševila je sve svoje pratioce

Objavljeno:

Jedna od najpoznatijih lica TV Pink, voditeljka Ana Pendić podvrgla se hitnoj operaciji u aprilu.

Ona je tri meseca tpela jake bolove, a onda je saznala da boluje od teškog oblika diskus hernije. Doktori su joj saopštili da mora na operaciju kičme, a kako je posle toga izjavila oni su je vratili u život.

Danas je sve u najboljem redu a Ana je shvatila da o zdravlju na vreme treba voditi računa. Najviše vremena provodi sa suprugom i četvorogodišnjom ćerkicom, a trenutno uživaju u porodičnom letovanju.

Ana itzgleda bolje od mnogih 20-godišnjakinja
Ana itzgleda bolje od mnogih 20-godišnjakinjafoto: Printscreen Instagram

Voditeljka je u 42. godini pokazala sjajnu liniju i, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, izgleda bolje nego ikad. "I dalje si supermodel, nema šta", "Prava morska sirena", "Savršena"...samo su neki od komentara upućenih lepoj voditeljki.

Bonus video

ĐOLE JE VESNU ODVUKAO PRVO U HOTELSKU SOBU: Sad otkriveni svi detalje njihovog BRAKA, a denserova poruka BALKANCIMA je BRUTALNA (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.