NAPALI JE FANOVI KOJI SU JE DIZALI U NEBESA: Kija su ismejana, LUNA im je sada BOLJA! (FOTO)
Foto: Printscreen

neočekivan preokret!

NAPALI JE FANOVI KOJI SU JE DIZALI U NEBESA: Kija su ismejana, LUNA im je sada BOLJA! (FOTO)

Blogerka napravila pravi potez posle izlaska, dok je stjuardesa milion pogrešnih

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar, pobednica "Zadruge", niže svoje blamove bez prestanka! Nakon što je napustila rijaliti, Kija je bila zaista dosta angažovana, a kada je niko ne veliča, ona uzme sama sebe da prezentuje.

Ko ume da gleda vidi te stvari, ko ne ume, favorit je Kijin!

- Kija gostuje na koncertu Bijonse. Još uvek nije stigla u Barselonu, ali se očekuje njen dolazak - stjuardesin fantim je objavio.

Bijonse ne zna gde je Srbija, ko je Vučić, a ne za jednu Kiju Kockar, prolazno lice rijalitija, te je jako ružno jednu svetsku zvezdu svrstavati u tabor sa ispod prosečnom stjuardsom iz Zrenjanina.

Ubrzo je i sam narod primetio da je Kija predaleko otišla zbog svoje gladi da bude slavna, pa su krenule prozivke gore nego one koje je Luna dobijala. Sada su i Kijini fanovi lično počeli da se šale na ovu temu, i oni su počeli da ismevaju svoju kraljicu, što možete videti po društvenim mrežama.

Snima se reklama za Klik Pink ?❤️

A post shared by ? Kristina Kockar ? (@kijazadrruga) on

Retko koji medij će realno pričati o Kiji, i napisati ove stvari, jer sada im odgovara da veličaju Kockarevu, što govori o njihovom profesionalnosti i neumeću da o nekome drugom naprave dobru vest i prilog, koji će se lepo čitati i gledati.

Inače, da je Luna ovo obukla svi bi je postavili na stub srama, ali Kija sme jer je ona prevarena javno, bez obzira na to što je ona to radila tajno (Filip, Karić, Andrija) pa je to ok?

Mi samo želimo da narod Srbije ima svest, Kockareva nam je kao i svi ostali rijaliti igrači i ovo nije nikakav atak na njenu ličnost!

Pogledajte kako je najveći rijaliti igrač, Miki Đuričić, objasnio njenu pobedu, rekavši da joj skida kapu zbog načina na koji je prevarila primitivan narod:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.