KADA JU JE DEČKO PRETUKAO IZGUBILA JE BEBU: Voditeljka se posle ŽIVOTNE DRAME vratila na male ekrane i izgleda bolje nego ikad! (FOTO)
Foto: Printscreen/jutarnji program

NEKAD I SAD

KADA JU JE DEČKO PRETUKAO IZGUBILA JE BEBU: Voditeljka se posle ŽIVOTNE DRAME vratila na male ekrane i izgleda bolje nego ikad! (FOTO)

U potresnoj ispovesti ispričala je da je izgubila bebu nakon što ju je pretukao tadašnji partner

Objavljeno: 10:04h

Priča voditeljke Ljubinke Bube Dobrosavljev potresla je čitavu naciju, kada ju je pre sedam godina pretukao tadašnji dečko, zbog čega je izgubila bebu.

Posle višegodišnje medijske pauze koja je usledila nakon ovog događaja, Buba se krajem prošle godine vratila na male ekrane i to sa potpuno novim izgledom.

Ljubinka Buba Dobrosavljev bila je zaštitno lice Grand parade, ali se 2011. godine povukla iz medija kada je proživljavala porodičnu dramu.

Buba Dobrosavljev tada je u potresnoj ispovesti za Puls ispričala da je izgubila bebu nakon što ju je pretukao tadašnji partner.

- Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome… Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: „Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u!“ On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim - ispričala je voditeljka.

Posle svega što je proživela, ona se povukla sa malih ekrana, a u međuvremenu je izdala knjigu, ali i pronašla svoje mesto u politici.

U sklopu jedne partije počela je da se bavi borbom protiv nasilja nad ženama.

Krajem prošle godine Buba se vratila na male ekrane i počela da vodi emisiju na Studiju B. Ona je potpuno promenila imidž, pa je dugu smeđu kosu zamenila crnom i ošišala se na kratko.

Bonus video

ŽENI SE JOŠ JEDNA ZVEZDA GRANDA: Stevan Anđelković kupio luksuzan stan, a evo kad je zakazao venčanje! BIĆE LOM!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.