Rešila da sve objasni: Soraja progovorila o sponzoru sa Ibice (FOTO)

posetila advokata

Rešila da sve objasni: Soraja progovorila o sponzoru sa Ibice (FOTO)

Soraji se više smučile priče koje mediji o njoj raspredaju, pa je odlučila da se konsultuje sa advokatom
Objavljeno:

Prethodnih dana mediji burje o tome kako je Soraju Vučelić sponzor ostavio na Ibici sa dugom od 5.000 evra. Naravno, starleta ovakve navode negira, tvrdeći da takav čovek ne postoji i da je cela afera čista izmišljotina. Odakle joj lova? Soraja se pohvalila novim automobilom (FOTO)

Instagram/Soraja
- Ta priča ne postoji. Dosta mi je više da me povezuju sa nekim gospodinom, sponzorom, šta god. Nikad nisam bila sa starijim čovekom, uvek su u mom životu bili mlađi muškarci. 'Ajde da napumpaju neku priču, sve to razumem, ali da potpuno izmisle, e to mi nije jasno - rekla je izrevoltirana Soraja. Zbog ovakvih priča, Soraja je odlučila da poseti advokata. Smorile ih obline! Ove naše zvezde su prvo stavljale, a posle vadile silikone iz grudi (FOTO) Posetila sam advokata, jer mi je više muka i ne mogu da tolerišem takve stvari - pričala je novopečena voditeljka.
Facebook/Soraja Vučelić
Ona navodi da je nezavisna otkad zna za sebe. - Ja ne idem nigde gde ne mogu samu sebe da finansiram. Ne treba meni niko da mi plaća letovanja, zimovanja, putovanja. Ako ne mogu sebi nešto da priuštim, ostaću u Beogradu sa porodicom i prijateljima. Neće meni nikakav "gospodin" da plaća odmor - obrazložila je starleta. (Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.