ISKEŠIRALA BOGA OCA ZA NOVU KRV! Tamara Đurić se podvrgla NAJEKSTREMNIJEM tretmanu ikada! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

ne skrašava se

ISKEŠIRALA BOGA OCA ZA NOVU KRV! Tamara Đurić se podvrgla NAJEKSTREMNIJEM tretmanu ikada! (FOTO)

Đurićeva se podvrgla skupocenom tretmanu u jednoj privatnoj klinici u Beogradu kako bi se potpuno regenerisala i popravila opšte stanje svog organizma

Objavljeno: 07:35h

Tamara Đurić, koja je zamalo glavom platila ugradnju akvafilera u zadnjicu, zbog čega je bila podvrguta teškoj operaciji, rešila je da svoje zdravlje više ne prepušta slučaju.

Naime, kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, Đurićeva se nedavno podvrgla tretmanu zamene krvi kako bi se potpuno regenerisala i popravila opšte stanje svog organizma.

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on

Pre više od godinu dana, Tamara je doživela ozbiljnu traumu kada zamalo nije umrla zbog filera koji su se izlili u njenom telu i izazvali tešku infekciju. Situacija je bila dramatična i njeno zdravlje bilo je ozbiljno ugroženo, a lekari su se nedeljama borili da joj sačuvaju život. Nakon što su uspeli da se izbore sa infekcijom, lekari su Tamari prepisali strogo mirovanje i posavetovali je da se ubuduće uzdrži od estetskih korekcija. Međutim, Tamara se nije dugo pridržavala saveta lekara, jer joj je fizički izgled veoma važan - kaže naš izvor i objašnjava da je Đurićeva nakon nekoliko meseci mirovanja rešila da vežbanjem liniju dovede do savršenstva.

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on

- Relativno brzo se vratila u teretanu i počela da vežba punom parom. Međutim, ubrzo je primetila da se brzo zamara i da ne može da izdrži intenzivni tempo treninga, a na sve načine je pokušavala da povrati energiju. Promenila je način ishrane, a odustala je i od noćnog i nezdravog života, ali nikako nije mogla da pobedi konstantan osećaj iscrpljenosti i izmorenosti. Bukvalno, bio joj je neophodan tretman kojim bi regenerisala ceo organizam, a jedan prijatelj joj je dao savet da promeni krv - kaže naš izvor i dodaje:

- Tek kada je od lekara dobila zeleno svetlo da se podvrgne tretmanu, Tamara je donela odluku da zameni krv. Otišla je u jednu privatnu kliniku u Beogradu, koja je specijalizovana za ovaj tretman, a tamo su lekari njenu krv zamenili mlađom i svežijom. Nestali su umor i iscrpljenost, a Tamara se osećala preporođenom. Gotovo mesec dana, četiri puta nedeljno, Tamara je išla da menja krv, a svaka poseta klinici ju je koštala 600 evra. Lako je izračunati koliko je zapravo platila novu krv - zaključuje naš izvor.

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on

Naša saznanja potvrdila je Đurićeva, koja nam je otkrila da se nakon tretmana oseća zdravije i snažnije.

- Zbog novog načina života, koji podrazumeva treninge, zdravu ishranu i uopšte zdrav život, po drugi put sam rešila da malo osvežim svoj organizam zbog svega što mi se desilo. Sada se osećam zdravije i puna sam snage - rekla je Tamara za "Alo!".

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.