Potpuno se posvetila karijeri i zanemarila obrazovanje: PRIJOVIĆKA NIJE ZAVRŠILA SREDNJU ŠKOLU!
Foto: Andreja Dmanjanović/ Glossy

NIŠTA NOVO

Potpuno se posvetila karijeri i zanemarila obrazovanje: PRIJOVIĆKA NIJE ZAVRŠILA SREDNJU ŠKOLU!

Na sreću nije jedina, jer na estradi postoji pregršt njenih koleginica sa sličnim statusom

Objavljeno:

Kako je nakon takmičenja "Zvezde Granda" njena karijera krenula uzlaznom putanjom, pevačica je prešla na vanredno školovanje, da bi ga na kraju potpuno zapostavila.

@dusannpetrovic ??❤️ #tb

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

Naime, Prijovićeva je išla u Srednju tehničku školu, a kada je rešila da se bori za titulu zvezde "Granda", brojna snimanja su je onemogućila da kao ostala deca prisustvuje nastavi. Ipak, takmičenje se završilo, a ona je već izgradila ime na estradnom nebu, ali srednju školu još nije završila.

- Aleksandra je bila solidna učenica, ali je uvek više zanimalo pevanje od škole. Već sa 14 godina pevala je na svadbama i bilo je pitanje trenutka kada će se probiti u medijima. Ubrzo se prijavila za „Zvezde Granda“ i tada je potpuno zapostavila školu. Kada je opomenuta da ne može toliko da odsustvuje s nastave, ona se prebacila na status vanrednog đaka. Tada je imala rok u kojem je trebalo da završi školu do januara 2015. godine, ali ona to još nije učinila - govori izvor blizak pevačici.

- Svakodnevna snimanja, nastupi i putovanja oduzimaju joj previše vremena, tako da preostalo vreme koristi za uživanje i odmor, jednostavno, ne stiže da se bavi školom. Ipak, ukoliko ne završi srednju, ostaće na obrazovanju osnovne škole, što je u današnje vreme sramota, kada postoje svi mogući uslovi za školovanje, a deca masovno završavaju fakultete. Nadam se da će se opametiti i posvetiti se obrazovanju, koje će joj, sigurno, značiti u životu - rekao je izvor.

- Mnogo radim, ali ću uskoro i to rešiti - rekla je Prijovićka.

BONUS VIDEO: Espreso intervju, Nikola Jovanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.