POČINJE SUĐENJE IZMEĐU SUPRUŽNIKA: Nataša Bekvalac NIPOŠTO NE ŽELI da se sretne s Lukom, a evo na koji način to IZBEGAVA!
Foto: Filip Plavčić

POČINJE SUĐENJE

POČINJE SUĐENJE IZMEĐU SUPRUŽNIKA: Nataša Bekvalac NIPOŠTO NE ŽELI da se sretne s Lukom, a evo na koji način to IZBEGAVA!

Nataša Bekvalac na sve načine pokušava da izbegne susret sa Lukom

Objavljeno:

Pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu danas bi trebalo da počne suđenje Luki Lazukiću povodom optužbi da je izvršio porodično nasilje nad suprugom, pevačicom Natašom Bekvalac.

Luka Lazukić se tereti da je supruzi Nataši Bekvalac naneo telesne povrede u noći između 12. i 13. aprila. Ročište Nataše i Lazukića biće otvoreno za javnost, što znači da će novinari moći da prisustvuju suđenju i suočavanju još uvek zakonitih supružnika.

Luka Lazukić
Luka Lazukić foto: Dado Đilas

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je 16. maja sudu optužni predlog protiv Lazukića zbog krivičnog dela nasilje u porodici za koje je zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

Lazukić na saslušanju kod tužioca nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao. Pored toga, on je podneo i krivičnu prijavu protiv njenog oca, Dragoljuba Bekvalca, zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

Nataša Bekvalac na sve načine pokušava da izbegne susret sa Lukom.

Naime, kako Alo! saznaje, Bekvalčeva se sat vremena pre suđenja našla sa advokatima kako ne bi srela Lazukića.

Bonus video

Partibrejkersi na Zaječarskoj gitarijadi - 2

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.