NEKADA NIJE IMALA NI ZA NAJOSNOVNIJE: Sve što radi izgleda SVETSKI, a nekada je Milica Pavlović pozajmljivala novac i nije imala za ove stvari!
Foto: Printscreen Instagram

Svetska a naša

NEKADA NIJE IMALA NI ZA NAJOSNOVNIJE: Sve što radi izgleda SVETSKI, a nekada je Milica Pavlović pozajmljivala novac i nije imala za ove stvari!

Ona priznaje da nije uvek bilo tako, te da je na početku karijere mnogo čega morala da se odriče

Objavljeno:

O Milici Pavlović su, u nekoliko navrata, pisali brojni svetski mediji, što harizmatična pevačica može da zahvali, osim atraktivnom izgledu, i tome što njene fotografije, nastupi i spotovi izgledaju svetski.

Međutim, ona sama priznaje da nije oduvek bilo tako, te da je, tokom učešća u "Zvezdama Granda", ali i na samom početku karijere, morala da se odriče mnogo toga da bi bila zapažena.

- Kada je trebalo da radim prvi spot za pesmu "Pakleni plan", morala sam da zovem bliske ljude da im tražim pozajmicu. Za mene je snimanje spota bilo ogroman izdatak, a pošto sam bila tek na početku karijere, nisam mogla finansijski sve da ispratim - priznala je Milica za Alo, a zatim dodala da joj čak ni uspeh nakon takmičenja nije donosio dovoljnu količinu novca za ono što je želela da sprovede u delo.

- Već u toku takmičenja "Zvezde Granda", vlasnici klubova su me tražili, a i zvali su me mnogi da nastupam na privatnim proslavama. Imala sam neverovatnu sreću da radim i bez snimljene pesme, jer su se ljudi vezali za mene i još neke moje kolege. Svake subote bili smo na malim ekranima, narod nas je svojatao, doživljavao sav naš trud, rad, osećao svaku emociju... Kada pogledam unazad, imala sam jaku početnu cenu nastupa, ali opet mi to nije pomoglo kada je trebalo da snimim spot - bila je iskrena Pavlovićeva, zaključujući priču da je ipak morala da pribegne pozajmljivanju novca.

- Moja dobra drugarica, koja se brinula o mom stajlingu tokom takmičenja, stilizovala me je i za prvi spot koji sam snimila. Onda sam poželela da imam i svetsku scensku premijeru te pesme, a to je opet koštalo, pa sam morala ponovo da se zadužim. Međutim, moji prijatelji znaju da sam veoma odgovorna osoba i da dok ne vratim ono što sam pozajmila - nisam živa.

Bonus Video:

SEKSI CICE U AUTOMOBILU: Milica Pavlović poslala privatni snimak Ani Bekuti!

(Espreso.co.rs/Puls online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.