OGLASIO SE RADE ŠERBEDŽIJA: Evo šta je odgovorio AMERIMA KOJI SU GA UHAPSILI!
Foto: Beta/Lana Slivar Dominić

prava istina

OGLASIO SE RADE ŠERBEDŽIJA: Evo šta je odgovorio AMERIMA KOJI SU GA UHAPSILI!

Glumac se oglasio za hrvatske medije

Objavljeno:

Američki portal TMZ objavio je da je Rade Šerbedžija (71) uhapšen prošle subote u Santa Monici u Kaliforniji nakon što su policajci uočili da svojim Lexusom krivuda kolovozom. Policija ga je zaustavila nakon čega se, kažu, ispostavilo da je glumac za upravljačem bio pijan.

Glumca su zaustavili nakon što je gotovo udario u nekoliko drugih automobila, a kod njega su navodno pronašli otvorenu bocu viskija.

- Nisam počinio nikakav prekršaj, zaustavili su me reda radi. Imao sam 0,8 promila, tri puta su mi radili alkotest - priznao nam je glumac i pjesnik.

Policija u Santa Monici je na svojoj web stranici potvrdila da je Šerbedžija uhapšen prošle subote.

- Prepoznali su me policajci, pa su mi dopustili da platim kauciju i da izađem iz zatvora - rekao je Šerbedžija i dodao kako u automobilu nije pio viski već je pre vožnje popio tri čaše vina.

Posljednjih pet meseci glumac je bio u Los Anđelesu na snimanju serije "Strange Angel". Vratio se u Hrvatsku prošle nedelje i počeo da radi na 18. sezoni pozorišta Ulysses, a jučer je bio na pulskom otoku Sveta Katarina na kojem je izvedena baletska predstava "Gospoda Glembajevi".

U Americi je snimio deset epizoda serije kojoj je radnja u 1938. godini. Priča se temelji na istinitim događajima i radi se o naučnicima koji žele da pošalju raketu u orbitu. Snimao ju je CBS, a Rade je i najbližima krio o čemu je riječ.

- Takva je politika kompanija. Sad se počela prikazivati u Americi, mislim da će biti uspešna. Nije me bilo pet meseci, ali glumačka ekipa bila je izvrsna i verujem da će serija uspjeti. Glumim profesora iz Evrope - rekao je Šerbedžija. Jedan od producenata je i Ridli Skot (80), koji je radio na filmskim hitovima poput "Aliena" i "Blade Runnera".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.