BILA JE ZVEZDA 90-IH! Imala je tešku saobrćajnu nesreću, UGOJILA se 15kg: Prošla je težak period, a sada je i bolja RIBA nego pre! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

NEKAD I SAD

BILA JE ZVEZDA 90-IH! Imala je tešku saobrćajnu nesreću, UGOJILA se 15kg: Prošla je težak period, a sada je i bolja RIBA nego pre! (FOTO)(VIDEO)

Pevačici je trebalo dve godine da se oporavi i reši depresije i anksioznosti koja je nastupila nakon ovog događaja

Objavljeno: 17:43h

Pevačica Renata Končić Minea bila je izuzetno popularna devedesetih i dve hiljaditih godina, međutim u jednom trenutku se zbog zdravstvenog stanja povukla sa scene.

Nakon saobraćajne nezgode koju je doživela Minei se život u potpunosti promenio.

Jedan od Mineinih najvećih hitova bila je numera "Rano", iz 1998. godine.

Osim pevačke, Minea ima i uspešnu voditeljsku karijeru.

Muziku je u jednom trenutku zapostavila i povukla se sa scene, i to nakon saobraćajne nezgode koju je doživela pre deset godina.

- Doživela sam saobraćajnu nesreću kada sam se vraćala s tezge u Mariboru i oko pet ujutro pokušala izbeći auto u kojem je vozač zaspao za volanom. Udarila sam u stubiće sa strane, automobil se prevrnuo tri puta i završili smo u jarku. Samo čudom smo ja i moje plesačice preživele i to čak bez ozbiljnih povreda, samo s modricama i ogrebotinama - ispričala je Minea za hrvatske medije i dodala da su joj psihičke posledice bile daleko teže.

Frizura postojana ??‍♀️

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on

Pevačici je trebalo dve godine da se oporavi i reši depresije i anksioznosti koja je nastupila nakon ovog događaja. Nije je bilo na sceni, a u tom periodu najveća podrška bili su joj roditelji i prijatelji.

- Imala sam napade panike, stalno sam se bojala da ću umreti ja ili neko meni blizak. Bilo me je strah da budem u gomili ljudi jer sam imala osećaj da će mi se nešto loše dogoditi. Kad bih se popela na pozornicu, činilo mi se da ću pasti u nesvest, pa sam morala da prestanem s nastupima. Smetala su mi svetla i buka - rekla je Minea.

Hvala ekipi u @zentasplit, bili ste divni ??

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on

Minea je ispričala i da bi joj se svake večeri tačno u dva sata jako uzlupalo srce, a jedino je mama mogla da je smiri. Pomogli su joj i lekovi i psihoterapija, međutim zbog lekova se ugojila 15 kilograma.

Višak kilograma nije joj umanjio samopouzdanje, a kada je završila sa terapijom počela je redovno da vežba kako bi vratila stari izgled.

???

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on

Minea, koja danas ima 40 godina, otvoreno priznaje da žali što se još nije udala i ostvarila kao majka.

- Brak se ne ceni kao nekad. Treba znati negovati brak i shvatiti da je on pun kompromisa. Treba mnogo razgovarati i rešavati probleme. Ne maštam više o velikom bajkovitom venčanju, volela bih da se udam u uskom krugu bliskih ljudi. Ako se dogodi, jedina mi je želja da bude zauvek - iskrena je bila pevačica i voditeljka u intervjuu za hrvatske medije.

Bonus video

PRVI PUT U JAVNOSTI KAO GOSPOĐA ŽIVOJINOVIĆ: Pevačica donela osmeh na dečija lica!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.