RAŽNATOVIĆ JE DALEKA PROŠLOST: Veljkova BIVŠA se UDAJE za srpskog reprezentativca?!
Foto: Printscreen Instagram

VERILI SE U PARIZU

RAŽNATOVIĆ JE DALEKA PROŠLOST: Veljkova BIVŠA se UDAJE za srpskog reprezentativca?!

Nakon raskida sa Cecinim sinom ona nije mnogo tugovala, več je nekoliko nedelja kasnije započela vezu sa Rajkovićem, sa kojim se i verila u Parizu

Objavljeno:

Golman reprezentacije Srbije, Predrag Rajković, rešio je da stane na ludi kamen sa manekenkom Anom Cakić, poznatoj i po romansi sa Veljkom Ražnatovićem.

Ajdeeee lave ♥️? 12 ?♥️ SRCEM SVIM ?? #SERBRA

A post shared by A N A C A K I Ć (@cakic__ana) on

Nakon raskida sa Cecinim sinom ona nije mnogo tugovala, več je nekoliko nedelja kasnije započela vezu sa Rajkovićem, sa kojim se i verila u Parizu.

“ Dvoje, a jedno. “

A post shared by A N A C A K I Ć (@cakic__ana) on

- Predrag i Ana uživaju u vezi i baš se vole, one je stalno obasipa poklonima, kupio joj je sada i skupi mercedes. Ma šta god poželi on joj ispuni. Verili su se u Parizu u tajnosti, ali ona je na svom Instagramu objavila sliku na kojoj se vidi i prsten. Oni zajedno žive u Gradu svetlosti, a na jesen planiraju i svadbu - priča izvor Sveta i dodaje:

???? @rajkovicpredrag

A post shared by A N A C A K I Ć (@cakic__ana) on

- Ana je pored njega stalno nasmejana. Dok je bila sa Veljkom, stalno se nervirala, oni su se baš svađali, a sa Predragom nema sukoba. On nije ljubomoran ni na šta i ne smeta mu što je bila u vezi sa Cecinim sinom i sa bivšim fudbalerom Crvene zvezde, Srđanom Mijailovićem, koji je Rajkovićev dobar drug.

Očigledno je da manekenki slaba tačka momci u crveno-belom dresu, budući da je i njen budući suprug Rajković branio za Zvezdu.

Bonus video

RADA MANOJLOVIĆ OSTAVILA HARISA?! Danima nije jela, samo plače, a Haris ne sme ni da joj priđe

(Espreso.co.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.