NISAM ZNALA HOĆU LI PREŽIVETI: Jelena Kostov ISKRENO o ozbiljnoj TRAUMI koja ju je zadesila!
Foto: Vladimir Sporčić

otvorila dušu

NISAM ZNALA HOĆU LI PREŽIVETI: Jelena Kostov ISKRENO o ozbiljnoj TRAUMI koja ju je zadesila!

Ovo niko nije znao

Objavljeno:

Popularna pevačica Jelena Kostov progovorila je o neprijatnim situacijama koje su je pratile tokom karijere. Ona ne krije da takve neprijatnosti nikada neće izbrisati iz sećanja.

- Doživljavala sam neprijatne situacije. Mi, koji se bavimo ovim poslom, viđamo, stvarno, sve i svašta - rekla je Jelena i dodala:

- U sećanju su mi ostali, naravno, i događaji koji nimalo nisu lepi. Ja sam preosetljiva osoba, neko slučajno da me gurne na ulici – ja ću to veoma tragično da prihvatim. U mom poslu alkohol je čudo i on pravi potpuno druge osobe od nekih ljudi. Prisustvovala sam više puta nekim užasnim tučama koje nikada u životu neću zaboraviti... Nekim situacijama gde prosto gledaš i ne veruješ šta se dešava. Stalno si u nekom riziku – mnogo putujemo, na nastupima je dosta pijanih ljudi, ali uprkos tome što je mnogo rizičan, ja kažem stalno da imam najlepši posao na svetu - rekla je pevačica, a potom za Pink.rs priznala da se jednom prilikom uplašila za svoj život, ali da je to sada, na svu sreću, daleko iza nje.

? @r_fashion_w

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on

- To je situacija u kojoj stvarno nisam znala da li ću izvući živu glavu. Bilo, ne ponovilo se - nije želela Jelena dalje da detaljiše.

Bonus video: NOVOPEČENA MAMA NIKAD SREĆNIJA: Dvostruko slavlje u domu Slađe Alegro! BOGATA TRPEZA! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.