ZADALA JOJ NIZAK UDARAC: Kija KONAČNO priznala koju više voli - CECU ILI JECU! Pevačici se ovo NIMALO neće svideti! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Filip Plavčić, Marina Lopičić

NOVI RAT NA POMOLU?

ZADALA JOJ NIZAK UDARAC: Kija KONAČNO priznala koju više voli - CECU ILI JECU! Pevačici se ovo NIMALO neće svideti! (FOTO)

Kija se prethodne noći u sitne sate oglasila ovim povodom

Objavljeno:

Ceca Ražnatović pred finale Zadruge javno je podržala Kiju Kockar, da bi joj na dan finala poslala i svoju haljinu, kao i minđuše.

Međutim, Kija tada nije znala da je poklon od Cece, pa je belu haljinu ponela dan nakon finala, na velikoj žurki povodom kraja prve sezone Zadruge.

Karleuša je žestoko isprozivala Kiju Kockar
Karleuša je žestoko isprozivala Kiju Kockar foto: Marina Lopičić

No, ona koja je podržala Lunu Đogani jeste Ivana Peters, koja je napisala da joj je muka od javnog linča bilo koje vrste. Jelena Karleuša ju je podržala u stavu da joj je muka od masovnog linča, što je podstaklo Kijine fanove da joj pišu.

Kija je istakla da voli i Jecu i Cecu
Kija je istakla da voli i Jecu i Cecu foto: Printscreen/YouTube/ AmiG Show

- Nije mi jasno zašto mi se konstantno obraćaju fanovi (!?) neke Kije, pobednice u nekom rijalitiju i kakve ja veze imam sa tom ženom i čega su oni konkretno fanovi i šta se konkretno dešava sa mozgovima? Ona je kapiram pobedila jer ju je muž prevario ali KAKVE JA VEZE IMAM SA TIM? - objavila je Jelena nakon poruka koje je primila.

Ceca je Kiji poklonila haljinu koju je dizajnirala Melina Džinović
Ceca je Kiji poklonila haljinu koju je dizajnirala Melina Džinović foto: Dragana Udovičić

Nakon njene poruke oglasila se i Kija, koje je rekla kako voli Jelenu, te da je bila na više njenih koncerata nego Cecinih. Jelena je ovu izjavu prokomentarisala rečima: "Tako je lutko, come to mama! Vrati Redžepovoj staru haljinu, ovde je ipak HAUTE COUTURE!".

No, Kija se prethodne noći u sitne sate oglasila ovim povodom i javno podelila da li više voli Jecu ili Cecu.

foto: Printscreen/ Instagram/ kija_kockar__official

Bonus video

A NIJE JOVANA! KAD SU NJU SNIMILI U PUBLICI, ŽELJKO PAO U DRUGI PLAN NA SOPSTVENOM KONCERTU: Lepotica nije propustila priliku da podrži kantautora IZ VIP LOŽE!

(Espreso.co.rs/ Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.