Otkrivena velika porodična tragedija jedne od najpoželjnijih žena na srpskoj estradi! (FOTO) (VIDEO)

potresna ispovest

Otkrivena velika porodična tragedija jedne od najpoželjnijih žena na srpskoj estradi! (FOTO) (VIDEO)

Edita Aradinović je sigurno jedna od najseksepilijih žena današnjice koja pleni nevcerovatnom harizmom. Nikada ne biste rekli da se iza te vesele devojke krije tamna priča
Objavljeno: 18:47h

Edita Aradinović je sigurno jedno od najvećih otkorvenja estrade u poslednje vreme. Ona je frontmenka "Ministarki" i osvaja, a publiku osvaja kako neverovatnim glasom, tako i svojim zanosnim telom koje često pokazuje na društvenim mrežama. S obzirom da potiče iz Đogani familije, bilo bi neverovatno da nije nasledila dar za pevanje. Njena sestra, Indi, vam je poznata još pre nego što je iko ikada čuo za Editu. Ministarka Edita u tangama posle seksa! Ova fotka spržila je internet! (FOTO) Pre nego što se opredelila za muzičku industriju, Edita je imala sklonosti ka drugim umetnostima. Kao devojčica je išla na ples i na glumu, a li se na kraju opredelila za pevanje, što je donekle bio i očigledan korak sa obzirom na porodicu iz koje potiče.

Ipak, njen prvi pokušaj da se probije na estradnoj sceni završio se neslavno. Ona se 2010. godine prjavila za takmičenje "Zvezde Granda", ali nije bila uspešna. Espreso tviter: Edita o orlovskom nosu, duetu s Vitni Hjuston i o tome da li je bolja od Severine (VIDEO)

Njeno detinjstvo je, međutim, obeležila jedna tragedija. Izgubila je brata 2005. godine, kada je imala samo 11 godina. On je bio rođen sa Daunovim sindromom i porodica je bila spremna na to da neće dugo živeti, a Edita je taj gubitak doživela kao da je izgubila deo sebe. Nekoliko puta je izjavljivala da joj je taj trenutak pomogao da shvati koliko je porodica važna.

Karijera ove lepotice je krenula uzlaznom putanom kada je postala frontmenka grupe "Ministarke" koja je nastala po ideji Filipa Miletića i Miloša Roganovića. "Ministarke" su se probile sjajnim duetima sa Acom Pejovićem, Severinom i Sašom Matićem, a onda su izdale svoj prvi album "Kiseonik". Inače, Edita ne govori mnogo o svom privatnom životu i već godinama ima dečka, ali ne želi da ga predstavi javnosti.

Njene pevačke sposobnosti su oduševile javnost kada je za četiri minuta pevala na tri jezika, a kako i sama kaže, španski govori dobro koliko i srpski.

(Espreso.co.rs / 24sata.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.