U vezi je sa Petrom Grašom, ali su je mnogi zaboravili! Pogledajte kako izgleda bivša pevačica grupe MAGAZIN! (FOTO)
Foto: Printscreen/facebook

ONA JE BOMBAAA

U vezi je sa Petrom Grašom, ali su je mnogi zaboravili! Pogledajte kako izgleda bivša pevačica grupe MAGAZIN! (FOTO)

Splitsku pevačicu su njeni obožavatelji najčešće poredilii i s Meri Cetinić, a neke je podsetila i na Sanju Doležal pa čak i na Lepu Brenu

Objavljeno:

Danijela je karijeru započela u grupi Magazin, a danas ima uspešnu solo karijeru, a na društvenim mrežama često deli crtice iz prošlosti. Moj prvi plakat za nastupe, 1988. godine. Ovde samu sebe podsećam na jednu našu pevačicu... Znate li na koga mislim? Podsećam li i vas?', napisala je Danijela Martinović (46) u opisu fotografije koju je objavila na društvenoj mreži.

Splitsku pevačicu su njenji obožavatelji najčešće predili i s Meri Cetinić, a neke je podsetila i na Sanju Doležal pa čak i na Lepu Brenu.

Danijela je karijeru započela u grupi Magazin, danas ima uspešnu solo karijeru, a ruže joj cvetaju i na privatnom planu. Naime, godinama je u vezi s kolegom Petrom Grašom.

Njih dvoje upoznali su se pre dvadesetak godina, a među njima je iskra 'sevnula' nakon nekoliko meseci svirke, razgovora i prijateljstva. Nisu opterećeni brakom jer, kako tvrde, ionako žive kao pravi par.

Ako se i odluče stati pred oltar, Splićanka kaže da će to biti kad se svi budu najmanje nadali.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.