MILICA TODOROVIĆ JE BAČENA U DRUGI PLAN: Pevačica otkrila kako joj je SAŠA POPOVIĆ UNIŠTIO KARIJERU (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

DUGO JE ĆUTALA

MILICA TODOROVIĆ JE BAČENA U DRUGI PLAN: Pevačica otkrila kako joj je SAŠA POPOVIĆ UNIŠTIO KARIJERU (FOTO)

Pevačica je po prvi put otvorila dušu za javnost

Objavljeno: 26.06.2018. 15:00h
  • 70

Pevačica Jadranka Barjaktarević tvrdi da je već dve godine zabranjena na televiziji Grand produkcije, te da je ne zovu u emisije niti emituju njene pesme na svom kanalu otkako je prešla u City rekords.

Iako je do sada ćutala o svemu što joj se dešavalo tokom deset godina u matičnoj kući, u koju je kao Zvezda Granda ušla 2005. godine, ona je prvi put otvorila dušu za Srpski telegraf i ispričala kako je sasvim slučajno saznala za zabranu.

Jadranka nije bila zadovoljna tretmanoom u Grandu
Jadranka nije bila zadovoljna tretmanoom u Grandu foto: Dragana Udovičić

- Ja sam samo otišla na Pink, gde mislim da mi je bolje. Kada je moj ugovor u Grandu istekao, nisam se osećala lepo u svom tom sistemu koji tamo funkcioniše. Neki pevači su nepravedno postavljeni na zadnje mesto u Grandu. Oni pošteni su uvek u zapećku. Za deset godina mi nisu dali prostor, loše sam se osećala.

- Nisam imala nastupe, morala sam sama da ih tražim. Ni Milica Todorović nije imala prostor koji zaslužuje dok joj se nisu desile "Tri čaše". I ona je bila šikanirana i bačena u drugi plan iako je bila pobednica Zvezda Granda. Grand mi nikad nije dao nijedno priznanje. Ja sam emisiju Narod pita dobila posle deset godina karijere i to samo da uđem u emisiju i izađem iz nje. Moj potez da napustim Grand i Popovića bio je jako hrabar - kaže pevačica i ističe da je tada usledio šok.

- Oni su mena zabranili preko noći. Čim je 2016. godine izašla moja reklama na Pinku, na Grandu mi je udarena zabrana. Zvanično sam saznala da sam zabranjena kada je trebalo da odem na snimanje kod Gorana Čomora u Grand koktel. Na dan snimanja pozvao me je Čomor i reko mi da mora da mi otkaže emisiju jer sam zvanično zabranjena u Grand produkciji. Ne znam čime sam to zaslužila, samo sam otišla gde mi je bolje. Nakon toga me niko nije zvao niti sam ja njih zvala.

- Evo već dve godine sam zabranjena na Grand televiziji. Nije mi žao, smatram da nisam pogrešila. Na početku moje karijere prihvaćena sam i pokazala sam se u pravom svetlu. Radila sam na svim splavovima i klubovima po Beogradu. Radila sam prvih četiri-pet godina stalno, a čelnici Granda su mi to preko noći zabranili jer ostali nisu bili traženi kao ja. Naravno, ja sam njihovu odluku ispoštovala, ali volela bih da se vratim i radim kao nekada u Beogradu. Danas su svi malo plaćeni, ja imam svoju cenu i svoj bend, radim sve, od rođenja do krštenja. Mene vole ljudi jer ne radim prosto i jeftino. Najviše u Crnoj Gori, a i kod nas u inostranstvu. Publika je svuda ista, a meni su se vrata otvorila u Crnoj Gori zbog moje pesme - zaključuje Barjaktarevićeva.

Bonus video

ZATEŽE SE I NA MORU: Evo kako Goca Tržan vežba za super izgled!

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media