SKANDALOZNO - RAZVODE SE PRED PUBLIKOM! Uskoro KONAČNI kraj jezive ROMANSE Luke i Nataše!
Foto: Vladimir Sporčić

otvoreno za javnost

SKANDALOZNO - RAZVODE SE PRED PUBLIKOM! Uskoro KONAČNI kraj jezive ROMANSE Luke i Nataše!

Pevačica odlučila da suđenje bude otvoreno za javnost

Objavljeno:

Pop zvezda Nataša Bekvalac, koju je suprug Luka Lazukić pretukao previše od dva meseca, prvi put će se susresti u ponedeljak oči u oči i to u sudnici.

IT stručnjak i pevačica suočiće se na ročištu koje je otvoreno za javnost, te će novinari imati priliku da čuju i najsitnije detalje vezane za porodično nasilje koje se dogodilo 14. aprila u Natinom stanu na Dedinu.

- Nataša je mogla da traži izuzeće janosti, ali je odlučila da ostane pri stavu sudije da novinari prisustvuju njenom suočavanju sa suprugom, koji ju je krvnički pretukao, kako bi imali priliku da direktno od njega čuju kroz kakvu je golgotu prošla. Ona je svesna da će morati da bude jaka prilikom davanja izjave budući da će se se s Lukom susresti prvi put nakon svega, pa je pitala advokata šta da radi u slučaju da počne da plače. Advokati su je savetovali samo da se ponaša onako kako se oseća - navodi izvor za Srpski telegraf.

Pravni tim Nataše Bekvalac izneće sve pravne dokaze da je Luka Lazukić izvršio fizičko nasilje nad njihovom klijentkinjom, zbog čega je njemu određena mera zabrane prilaska.

Bonus video

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ ZAPALIO TAŠ: Moćan detalj i OGROMNO IZNENAĐENJE sa 1000. koncerta poznatog pevača! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.