SADA JE SIGURNO NE BISTE PREPOZNALI: Ona je bila najveća ljubav Tošeta Proeskog, udala se i rodila sina, a evo kakvo mu je ime dala (FOTO)
Foto: Profimedia

NEKAD I SAD

SADA JE SIGURNO NE BISTE PREPOZNALI: Ona je bila najveća ljubav Tošeta Proeskog, udala se i rodila sina, a evo kakvo mu je ime dala (FOTO)

Andrijana i Toše bili su u vezi od 2001. do 2004. godine

Objavljeno:

Andrijana Budimir bila je dugogodišnja devojka i velika ljubav Tošeta Proeskog, a nakon pevačeve tragične pogibije odlučila je da se potpuno povuče iz javnosti.

Andrijana je nakon pevačeve smrti izbegavala da govori za medije, da bi se ubrzo potpuno povukla i otpočela nov život daleko od očiju javnosti.

Andrijana i Toše bili su u vezi od 2001. do 2004. godine.

Zatim su obnovili vezu tri godine kasnije, u januaru, a iste godine, 2007, Toše je u oktobru izgubio život.

Posle njegove smrti morala je da dokazuje da su bili u vezi, a ubrzo se povukla iz medija.

Andrijana se 2013. godine udala za ugostitelja iz Skoplja Johana, sa kojim je u junu 2014. godine dobila sina.

Nasledniku je dala ime Maksim, a kako je osnovala svoju školu rukometa, ubrzo po njegovom rođenju izjavila je da se nada da će njen sin biti buduća sportska zvezda.

Andrijana Budimir danas je srećno udata i ima sina Maksima
Andrijana Budimir danas je srećno udata i ima sina Maksima foto: Facebook

- Jako sam srećna i već sada predviđam da će Maksim biti budući rukometaš kluba Metalurg i budući reprezentativac naše prelepe države - izjavila je tada presrećna Andrijana za makedonske medije.

Andrijana je, osim porodici, posvećena radu u svojoj školi rukometa, a u međuvremenu je plavu kosu prefarbala u smeđe, te sada izgleda drugačije.

Bonus video

SVI SU U ŠOKU, O OVOM VIDEU PRIČA CELA SRBIJA: Prenosimo vam sadržaj KONTROVERZNOG SNIMKA koji je Radanović odmah IZBRISAO sa instagrama!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.