NOVI PROJEKAT DIREKTORA GRANDA: Saša Popović ulaže u nešto GRANDIOZNO! Šokiraćete se kad vidite o čemu se radi!
Foto: Dragana Udovičić

ULAŽE U VELIKE STVARI

NOVI PROJEKAT DIREKTORA GRANDA: Saša Popović ulaže u nešto GRANDIOZNO! Šokiraćete se kad vidite o čemu se radi!

On je pre četiri godine zajedno sa Lepom Brenom i njenim suprugom, Bobom Živojinovićem, prodao američkoj "Junajted grupi" 51 odsto kapitala Grand produkcije

Objavljeno:

Saša Popović na estradi važi za jednog od najveštijih biznismena, a sada je odlučio da postane i građevinski investitior. On je kupio plac na Bežanijskoj kosi u blizini svoje vile na kom sa prijateljem namerava da gradi luksuznu stambenu zgradu. Prvi čovek najuspešnije diskografske kuće na Balkanu odlučio se na ulaganje u nekretnine jer želi da poveća kapital stečen na estradi i obezbedi sebe, suprugu Suzanu Jovanović i njihovu decu.

Podsećanja radi, on je pre četiri godine zajedno sa Lepom Brenom i njenim suprugom, Bobom Živojinovićem, prodao američkoj "Junajted grupi" 51 odsto kapitala Grand produkcije za čak 15.000.000 evra, što znači da je njemu pripala polovina ove sume. Osim toga, Saša ima i visoke i stabilne mesečne prihode, s obzirom na to da i dalje vodi firmu koju je osnovao s kumom Brenom.

Brena i Boba su njegovi partneri u Grand produkciji
Brena i Boba su njegovi partneri u Grand produkciji foto: Dragan Kadić

- Saša je sposoban čovek koji tačno zna kako da kanališe svoj novac koji je pošteno zaradio kao direktor Granda. On je pre izvesnog vremena kupio plac na Bežaniji koji se nalazio iza poznatog tržnog centra i da mu ta livada ne bi zvrjala prazna, odlučio je da na njoj sagradi objekat. Razgovarao je s ljudima koji se odlično razumeju u ovakve projekte i čvrsto je rešio da se time pozabavi - priča izvor blizak Popoviću i dodaje da će to biti jedna od najlepše uređenih i najkvalitetnijih zgrada u Beogradu.

On ističe i da će Popović sve da rasproda jer zainteresovanih kupaca već ima.

- Pevači, menadžeri Granda, prijatelji koji znaju za njegov projekat, već su se prijavili kao sigurni kupci. Njemu neće biti problem da to proda u najkraćem roku jer svi znaju da će to biti kvalitetan životni prostor. Svi jedva čekaju da vide kamen temeljac i bagere na tom placu, a plan je da zgrada bude završena i useljiva do kraja sledeće godine. Biće baš grandiozno - završava izvor.

Bonus video

SPEKTAKULARNI MUZIČKI PIKNIK POD ZVEZDAMA: Sa Filharmonijom do Kosmosa!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.